VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Επίσκεψη του Δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου στα ορεινά Καμβούνια

Περιοδεία στα ορεινά Καμβούνια (Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού) πραγματοποίησε την Τετάρτη 11 Μαΐου ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Γιάννη Τσιτσόπουλο, Νίκο Λαζαριώτη και Γιώργο Παναγιωτούλα. Αρχικά επισκέφθηκε τα ΄΄Μπουχάρια΄΄ και τα ΄΄Νοχτάρια΄΄ όπου και επιβεβαιώθηκε, η εξαιρετική εικόνα τους και η προοπτική αξιοποίησής του μοναδικού αυτού στην Ελλάδα γεωλογικού φαινόμενου.
Κατά τη μετάβαση στο Λιβαδερό ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού διαπίστωσε και την πολύ καλή κατάσταση του αγροτικού δρόμου Μικρόβαλτο – Λιβαδερό εξαίροντας το έργο που επιτελέστηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στον ταμιευτήρα νερού της Άκρης, όπου και διαπιστώθηκε η χρησιμότητά των μικρών φραγμάτων προκειμένου η Δημοτική Αρχή να προωθήσει τη συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την κατασκευή ταμιευτήρων συλλογής νερού και εμπλουτισμού του υδροφόρου ορίζοντα για την άρδευση των εκτάσεων του Λιβαδερού.
Ακολούθως στο γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Λιβαδερού ο κ. Κωνσταντόπουλος είχε συνάντηση με Δημοτικούς Συμβούλους και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου όπως επίσης και με εκπροσώπους φορέων - συλλόγων του Λιβαδερού.
Στη συνάντηση αυτή τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή και αποφασίσθηκε μία σειρά παρεμβάσεων που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων καθώς και η δρομολόγηση έργων που εντάσσονται στον αναπτυξιακό σχεδιασμό για την Δημοτική Ενότητα του Λιβαδερού. Ειδικό βάρος δίνεται σε παρεμβάσεις και έργα που σχετίζονται με τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες της περιοχής.
Με βάση το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί αποφασίσθηκε να προχωρήσουν κατά προτεραιότητα η στεγανοποίηση του κτιρίου όπου ο στεγάζεται το ΚΕΠ, η συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, ο καθαρισμός του καναλιού αποστράγγισης του μεγάλου κάμπου, η κατασκευή νέων ποτίστρων και η αντικατάσταση των παλαιών, η επέκταση του δικτύου ηλεκτροδότησης σε κτηνοτροφικές μονάδες και γενικότερα ο αγροτικός εξηλεκτρισμός καθώς και παρέμβαση στους χώρους υγιεινής στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Επίσης έγινε διεξοδική συζήτηση για το πρόβλημα της υδροδότησης σε περιόδους αιχμής καθώς και των προοπτικών που υπάρχουν να επιλυθεί το πρόβλημα αυτό. Αποφασίσθηκε το θέμα να μελετηθεί σε βάθος από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για την οριστική του επίλυση.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top