VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Το ΠΑΣΟΚ σέρνεται σε εκλογές»

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γ. Παπανδρέου με αφορμή το "ναυάγιο" για εθνική συνεννόηση, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρωθυπουργό

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κ.Ο. του κόμματός του
Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κ.Ο. του κόμματός του

"Είμαι εδώ". Το μήνυμα αυτό θέλησε να εκπέμψει ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς προς την κοινή γνώμη, μέσα από την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Ο κ. Σαμαράς, που συνεκάλεσε εκτάκτως χθες το απόγευμα το ανώτατο αυτό κομματικό όργανο, ζήτησε "κάλπες", προέβλεψε ότι αυτές θα "στηθούν" σε σύντομο χρονικό διάστημα, επειδή "το ΠΑΣΟΚ σέρνεται μόνο του σε εκλογές από τις αντιφάσεις του ή από τις τύψεις του, ή κι από τα δύο" και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προσωπικά κατά του κ. Γ. Παπανδρέου, με αφορμή το "ναυάγιο" της απόπειρας για εθνική συνεννόηση.

Συγκεκριμένα, αφού παρουσίασε -από τη δική του οπτική γωνία- το περιεχόμενο των τηλεφωνικών επικοινωνιών που είχε με τον κ. Παπανδρέου, σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός, ενώ απεδέχθη αρχικά όλες τις προτάσεις (συγκυβέρνηση με στόχο την επαναδιαπραγμάτευση, επικεφαλής πρόσωπο κοινής αποδοχής και άρση του μεταναστευτικού), τελικά αρνήθηκε.

"Ασφαλώς" -είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην ουσία των συνομιλιών- "υπήρχαν πολλά που επρόκειτο να ρυθμιστούν στη συνέχεια, αλλά σημεία τριβής δεν υπήρξαν. Ολα έδειχναν ότι ήταν πράγματι μια ιστορική ευκαιρία. Αλλά συνέχεια δεν υπήρξε. Ο κ. Παπανδρέου απέρριψε μόνος του, αυτό που είχε προτείνει ο ίδιος ή είχε αποδεχθεί ο ίδιος!", επεσήμανε.

Ο κ. Σαμαράς, αφού επανέλαβε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να συναινέσει στο λάθος και ότι η δική του πρόταση θα οδηγήσει τη χώρα, άμεσα, μακριά από την κρίση, κατήγγειλε -για πρώτη φορά δημόσια- μέλη της κυβέρνησης ότι παραπληροφορούν Ευρωπαίους αξιωματούχους για τις θέσεις της ΝΔ. "Ως πότε θα ανέχομαι αυτή τη συνεχή παραπληροφόρηση προς τα έξω;", διερωτήθηκε. "Βλέπω με αηδία να διαστρεβλώνονται οι θέσεις μας στο εξωτερικό, στην Ευρώπη. Κάποιοι επειδή δεν μπορούν να παράγουν πολιτική για τον εαυτό τους, παράγουν συνεχώς στρεβλωτική προπαγάνδα σε βάρος των αντιπάλων τους", υπογράμμισε, θέλοντας να στείλει και ένα ακόμη μήνυμα προς το εξωτερικό.

Τέλος, στην ομιλία του υπήρξε (κάτι που δεν το... συνηθίζει) και ονομαστική αναφορά στον κ. Κ. Καραμανλή, ο οποίος παρακολουθούσε από τα "ορεινά". "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι! Οταν εμείς λέγαμε -επί Καραμανλή- ''πάγωμα μισθών και συντάξεων'', εκείνοι έλεγαν ''λεφτά υπάρχουν''!", τόνισε, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ για την τακτική που ακολουθούσε ως αντιπολίτευση. Η φράση αυτή, που ερμηνεύθηκε και ως "άνοιγμα" στον προκάτοχό του, απέσπασε εντονότατα χειροκροτήματα από τους βουλευτές.

ethnos.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top