VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Κάλαντα στον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς

Στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στο Μέγαρο Μαξίμου το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και ο Ριζίτικος Σύλλογος Λακκιωτών του Δήμου Πλατανιά, νομού Χανίων. Για τις δοκιμασίες που περνά η χώρα, αλλά και σε ένα ακόμη πιο δύσκολο 2012 αναφέρονται στα μηνύματά τους για την Πρωτοχρονιά οι πολιτικοί αρχηγοί.

Κάλαντα στον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς

Ο Σύλλογος Φαρακλάδων Κεφαλλονιάς «Η Εύγερος» έψαλε τα κάλαντα στην γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία σε δηλώσεις της εκτίμησε ότι το 2012 θα είναι χειρότερη χρονιά από το 2011, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι αναγκαία η αντεπίθεση των εργαζομένων με στόχο την κυβέρνηση, το κράτος και τα μονοπώλια.

«Καθώς το 2012 θα είναι πολύ χειρότερο από το 2011 και τα προηγούμενα χρόνια, αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι η μαχητική, μαζική οργάνωση των εργαζομένων, η αντεπίθεση με στόχο την κυβέρνηση, το κράτος και τα ίδια τα μονοπώλια, διαφορετικά τα επόμενα χρόνια θα είναι εξαιρετικά βασανιστικά και ανυπόφορα. Εμείς θα δουλέψουμε στην κατεύθυνση ο λαός να συνειδητοποιήσει τη μεγάλη αναντικατάστατη και ανεκμετάλλευτη δύναμή του» λέει η κ. Παπαρήγα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης εξέφρασε την ελπίδα η νέα χρονιά, εκλογική χρονιά, να δώσει την ευκαιρία στον Ελληνικό λαό να αλλάξει το κατεστημένο, να αλλάξει το παλαιό, να αλλάξει το έμφορτο ανομημάτων δικομματισμό και να δώσει μια ευκαιρία σε νέες δυνάμεις με όρεξη, κέφι, φαντασία, γνωριμίες και εμπειρία για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στο λαό περισσότερη ελπίδα, περισσότερη προσδοκία, περισσότερη ικανοποίηση, και πάνω από όλα το χαμένο χαμόγελο όλων αυτών των ετών.

Την ανάγκη συγκρότηση ενός «νέου συνασπισμού εξουσίας για την απεμπλοκή από τα μνημόνια, την αναδιανομή του πλούτου και την κοινωνική δικαιοσύνη» υπογραμμίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «η ελπίδα βρίσκεται στους καθημερινούς αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας».

«Το αδιέξοδο στο οποίο έχει φτάσει ... η επιλογή του μνημονιακού μπλοκ να προχωρήσει στη συγκρότηση μιας τρικομματικής συγκυβέρνησης για να συντρίψει την αγωνιστική διάθεση του λαού και να μην λογοδοτήσει πολιτικά θα μεγαλώσει την επόμενη περίοδο, όσο δυναμώνουν οι κοινωνικοί αγώνες και όσο αρχίζει να γίνεται πιο ορατή η συγκρότηση ενός πλατιού κοινωνικού και πολιτικού μετώπου αντίστασης και ανατροπής» αναφέρεται στο μήνυμα.

«Με την πεποίθηση ότι το 2012 μπορεί να είναι μια χρονιά μεγάλων νικηφόρων αγώνων και ανατροπών ο ΣΥΡΙΖΑ εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία και ευτυχία και υπόσχεται ότι θα βρεθεί στο πλάι των εργαζομένων και της νεολαίας σε όλες τις δύσκολες μάχες της επόμενης περιόδου» καταλήγει το μήνυμα.

Η χρονιά που πέρασε ήταν περίοδος θυσιών για εκατομμύρια Έλληνες αναφέρει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της και τονίζει πως η ανάταξη της χώρας απαιτεί μια νέα μεγάλη ιδέα, ικανή να εμπνεύσει τους Έλληνες και να τους δώσει πίστη για το μέλλον με μια οικονομία παραγωγική, δυναμική, ανταγωνιστική και όχι πλέον κρατικοδίαιτη.

Στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς μέλη της ΜΚΟ "Κλίμακα", που δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και στην υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής ενσωμάτωσης ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

«Τα συνεχή μέτρα που επιβάλλονται είναι δυσβάσταχτα, αναποτελεσματικά και κυρίως είναι άδικα, άνισα και στερούνται της κοινωνικής ηθικής... ενώ καλπάζει η διαφθορά, η παραοικονομία, η φοροδιαφυγή, η φοροκλοπή» δήλωσε ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας ότι «η κοινωνία δικαιούται να σταθεί όρθια, να διεκδικήσει δρόμους προκοπής και αισιοδοξίας ,αλλά δυστυχώς το πολιτικό σύστημα με άλλα ασχολείται, αλλού κοιτάει».

Καταλήγοντας ζήτησε «αλλαγή του περιεχομένου της πολιτικής, με σταθερή και αταλάντευτη αναφορά την κοινωνία και τον πολίτη».

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top