VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Το μεγάλο κενό της κεντροαριστεράς (του Μιχάλη Αγραφιώτη)

Όπως φαίνεται ο μόνος χώρος που δεν θα έχει υποψήφιο Περιφερειάρχη θα είναι αυτός της κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ. Στους περισσότερους που προτάθηκε να είναι υποψήφιοι αρνήθηκαν διακριτικά αυτή την πρόταση, προφανώς φοβούμενοι ότι κάθε ταύτιση με το ΠΑΣΟΚ θα ήταν εκ των πραγμάτων αρνητική για την πορεία της υποψηφιότητας. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι καθοριστικό, αφού μέχρι την Τρίτη το αργότερο πρέπει να τοποθετηθεί επικεφαλής, ώστε να υπάρχει ο υποτυπώδης χρόνος για να μπορέσει να τρέξει τις διαδικασίες.
Είναι αδιανόητο το ΠΑΣΟΚ που το 2010 για λίγες μονάδες δεν κέρδισε την περιφέρεια να μην έχει καμία παρουσία στις εκλογές του 2014. Μιλώντας με πολλά στελέχη του μου μετέφεραν ότι θα είναι μπροστά σε κάθε μάχη του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια αλλά με σταυρό, έχοντας επικεφαλής μια ισχυρή πολιτική προσωπικότητα. Δεν είναι τυχαίο που πολλά από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πρότειναν στην Νομαρχιακή τον Βουλευτή της Π.Ε. Κοζάνης, Πάρι Κουκουλόπουλο.
Είναι παράξενο το γεγονός πως στο χώρο του ΠΑΣΟΚ θα βρισκόταν πολλά στελέχη για να μπούνε στο ψηφοδέλτιο, η ίδια προθυμία δεν υπάρχει για επικεφαλής. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως έλλειψη αυτοπεποίθησης των στελεχών, ή σε πολλές των περιπτώσεων ευθυνοφοβία.
Υποψηφιότητα θα υπάρξει σίγουρα. Από εκεί και πέρα αν δεν βρεθεί επικεφαλής που να μπορεί να σηκώσει το μεγάλο βάρος και να φέρει ικανοποιητικές αποδόσεις, η μόνη λύση, – όσο και αν δεν το θέλει -είναι ο ίδιος ο Πάρις Κουκουλόπουλος. Θεωρώ ότι το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα βρεθεί ο χρυσός υποψήφιος για το ΠΑΣΟΚ που θα κληθεί να δώσει τον αγώνα. Ιδανικοί υποψήφιοι θα ήταν ο πρώην Νομάρχης, Ιορδάνης Ανδρεάδης και ο πρώην Βουλευτής Φλώρινας, Νίκος Σαμαράς.
Είναι καθοριστική και κρίσιμη αυτή η μάχη για την πορεία του ΠΑΣΟΚ στις Εθνικές εκλογές όσον αφορά την περιοχή. Απουσία ή κακή απόδοση θα ήταν καταστροφική για την επόμενη μέρα. Μόνο μια επιτυχημένη πορεία, και όχι κατ’ ανάγκη νίκη στις εκλογές, αλλά απλά και ένα 25%,  θα μπορούσε να διαμορφώσει ένα  αξιοπρεπές πρόσωπο για το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες Εθνικές εκλογές.
* kozan.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top