VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Όλα έτοιμα για την παρουσίαση της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του Κώστα Πουτακίδη με τίτλο “Τραντάφυλλον όντες κρατώ” – Παρασκευή 1 Απριλίου


Την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Τραντάφυλλον όντες κρατώ”, παρουσιάζει την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 και ώρα 21.00, στο EVENT PLAZA (Κόμβος Πετρανών) με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, ο Κώστας Πουτακίδης.
“Από τα παιδικά μου χρόνια, ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή. Τη στιγμή, που θα ερμηνεύσω τα δικά μου τραγούδια σε ένα δίσκο. 11 νέες δημιουργίες, 11 τραγούδια ψυχής, τα οποία ελπίζω να αγαπήσετε. Σας περιμένω λοιπόν να με τιμήσετε,στην πρώτη επίσημη παρουσίαση τους “ μας αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας Πουτακίδης.
Τη μουσική των τραγουδιών έχουν γράψει ο Γιώργος Δρούγκας, ο Χάρης Αθανασιάδης, ο Κώστας Κοσμίδης, ο Γιώργος Ατματσίδης, ο Ανέστης Αθανασιάδης και ο Κώστας Πουτακίδης, ενώ τους στίχους υπογράφουν, ο Νίκος Σωτηριάδης, ο Βασίλης Μωυσιάδης, ο Χρήστος Ακριτίδης, ο Κώστας Κοσμίδης, ο Γιώτης Γαβριηλίδης, ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Κώστας Πουτακίδης.
Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια της ηχοληψίας είχε ο Σταύρος Ιωαννίδης (9), ο Μπάμπης Κεμανετζίδης (1) και ο Γιώργος Ατματσίδης (1). Το master των τραγουδιών ο Λεωνίδας Τσαλικίδης.
Η ηχογράφηση έγινε στο Home studio “Σπιτάκι”.
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Λύρα: Χάρης Αθανασιάδης, Μπάμπης Κεμανετζίδης και Γιώργος Ατματσίδης
Πνευστά (κλαρίνο, καβάλ, νέι, ζουρνά): Σταύρος Ιωαννίδης
Πιάνο: Λάκης Παναγιωτίδης, Νίκος Τριανταφυλλίδης
Νταούλι: Γιώργος Κορτσινίδης, Κώστας Ζώης
Κιθάρα: Μάριος Μακρής
Λαούτο: Βασίλης Κασούρας
Μπάσο: Νίκος Ξενίδης, Κώστας Ευσταθιάδης
Κρουστά: Θανάσης Σοάννης
Τις φωτογραφίες και το σχεδιασμό του εντύπου επιμελήθηκε η Αγάπη Μαυροματίδου, τις αφίσες, τα banners, το έντυπο υλικό και την επικοινωνιακή υποςτήριξη, η Εταιρία MEDIACAST ADV των Αφων Χατζηνικολάου,την επιμέλεια της ορθογραφίας και ποντιακής διαλέκτου είχε ο Χρήστος Ακριτίδης και τα κείμενα του ενθέτου υπογράφει ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης.
Για τη δισκογραφική δουλειά του Κώστα Πουτακίδη, θα μιλήσει ο Τραγουδιστής και Παρουσιαστής των Εκπομπών “ΡΩΜΑΝΙΑ” και “ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ” Παναγιώτης Θεοδωρίδης, ο οποίος φέρει  την ευθύνη της επιμέλειας και της οργάνωσης της παρουσίασης του δισκογραφικού άλμπουμ “Τραντάφυλλον όντες κρατώ”  στο EVENT PLAZA. Θα συντονίσει και θα παρουσιάσει, η Δημοσιογράφος Βάσω Αννουλίδου.
Κατά τη διάρκεια της, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά, το video clip με το ομώνυμο τραγούδι  του cd  “Τραντάφυλλον όντες κρατώ” τη γενική επιμέλεια του οποίου, είχε ο Σκηνοθέτης των τηλεοπτικών εκπομπών “ΡΩΜΑΝΙΑ” και “ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ” Τρύφωνας Ζήσης.
Τη δική τους ξεχωριστή νότα, θα δώσουν ζωντανά επί σκηνής,  στην παρουσίαση των τραγουδιών του δισκογραφικού άλμπουμ του Κώστα Πουτακίδη, οι μουσικοί:
(πιάνο: Αφεντουλίδης Νίκος, νταούλι: Κορτσινίδης Γιώργος, μπεντίρ-κρουστά: Φουλίδης Κώστας, Σταματίδης Πόλυς
κιθάρα: Λάκης Παναγιωτίδης, λαούτο: Βασίλης Κασούρας, μπάσο: Νίκος Ξενίδης, λύρες: Μπάμπης Κεμανετζίδης- Αθανασιάδης Χάρης, φλογέρα: Παπαδόπουλος Κυριάκος, κλαρίνο: Σταύρος Ιωαννίδης)
Αμέσως μετά την παρουσίαση, τη σκυτάλη θα πάρει ένα ΜΕΓΑΛΟ  ΓΛΕΝΤΙ, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες,  με τους κορυφαίους Πόντιους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα δώσουν το παρόν το βράδυ της Παρασκευής, στο EVENT PLAZA φιλικά, τιμώντας με την παρουσία τους τον Κώστα Πουτακίδη.
ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Αλέξης Παρχαρίδης
Μπάμπης Ιορδανίδης
Παναγιώτης Θεοδωρίδης
Πέλλα Νικολαίδου
Παναγιώτης Χωλόπουλος
Στάθης Αλεξανδρίδης
ΛΥΡΑ
Νικος Κοτταρίδης
Δημήτρης Ξενιτόπουλος
Χάρης Αθανασιάδης
ΛΥΡΑ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Γιώργος Παντοφλίδης
Γιώργος Πουλαντσακλής
ΚΛΑΡΙΝΟ
Κυριάκος Παπαδόπουλος
Σταύρος Ιωαννίδης
ΠΛΗΚΤΡΑ
Παναγιωτίδης Λάκης
Τεντσογλίδης Νίκος
ΝΤΡΑΜΣ
Φουλίδης Κώστας
Παπαδόπουλος Χρήστος
ΝΤΑΟΥΛΙ
Κορτσινίδης Γιώργος
Σταματίδης Πόλυς
Ιγνατίδης Στάθης
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top