VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ένα μεγάλο μέρος του οικισμού Βελβεντού ήταν και χθες με πολύωρη διακοπή νερού


Σήμερα (12/7), έγινε κοινή επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΜΚΟ (Κ.Κουρτέλης, Κ. Σιώμος και Μ. Στεργίου) και αντιπροσωπείας του καλλικρατικού Δήμου (αντιδ. Θ. Κυριακίδης, μηχ. Μ. Θεοδωρίδης και υδραυλ. Π. Δραγκόλας), στις πηγές Μπιτζινίσιου στα Πιέρια και στο υδραγωγείο, με στόχο να ερευνηθούν τα αίτια και να δρομολογηθεί μια λύση για το θέμα της λειψυδρίας. Έγινε αυτοψία και στο ρέμα όπου ξαναείδαμε τον σπασμένο αγωγό.
Η αλήθεια είναι πως υπάρχει πολύ πόσιμο νερό στο ρέμα του Μπιτζινίσιου στα Πιέρια ενώ την ίδια ώρα ένα μεγάλο μέρος του οικισμού Βελβεντού ήταν και σήμερα με πολύωρη διακοπή νερού. Οι αντιπρόσωποι του Δήμου ως λόγο της λειψυδρίας επικαλούνται εκτεταμένες αφανείς διαρροές στην Γ’ ζώνη. Πολλές όμως ήταν και οι διακοπές νερού στην Α ζώνη και κάποιες στην Β’ ζώνη.
Εμείς από την πλευρά μας επιμένουμε ότι επειγόντως πρέπει με πρόσθετο αγωγό να παροχετευτεί στον εξωτερικό αγωγό και το υπόλοιπο νερό που τώρα χύνεται στο ρέμα. Απομένει στον Καλλικρατικό Δήμο να δρομολογήσει επειγόντως λύση. Οι μέρες είναι ζεστές, οι χειρωνακτικές εργασίες στο φόρτε τους και η λειψυδρία αποτελεί μέγιστο πρόβλημα τόσο στην υγιεινή όσο και στην καθημερινότητα των πολιτών.
Μανώλης Στεργίου
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top