VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Αλέκα: Είναι σε σύγχυση αλλά όχι κοιμισμένοι οι Ελληνες

«Κοιμισμένοι δεν είναι. Παραπλανημένοι και σε σύγχυση ναι, αλλά κοιμισμένοι δεν είναι οι Ελληνες. Αλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα είχαμε τον μεγαλύτερο αριθμό απεργιών σε όλη την Ε.Ε.», είπε χθες η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας.

Ειδικά για τις χθεσινές διαδηλώσεις σε πλατείες της χώρας, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, αφού χαρακτήρισε δικαιολογημένη την αγανάκτηση, συμπλήρωσε: «Εμείς δεν σνομπάρουμε καμιά μορφή κινητοποίησης. Ιδίως όσες εκφράζουν κάτι το αυθόρμητο. Οι μορφές των λαϊκών αγώνων δεν πρέπει να κατασκευάζονται στα κομματικά μας γραφεία».

Ωστόσο έσπευσε να προσθέσει ότι «οι πλατείες που μπορεί να γεμίσουν με αγανακτισμένους πολύ εύκολα μπορούν και ν' αδειάσουν. Απ' όπου και να ξεκινάνε οι αγώνες, για να έχουν αποτελέσματα, πρέπει να μπουν σε κοινή κοίτη. Χωρίς αγώνες που να ξεκινάνε από τους εργασιακούς χώρους, που να εκφράζονται και σε πολιτικό επίπεδο, οι κινητοποιήσεις δεν φέρνουν ρήγμα. Δεν τους τρομάζουν, δεν πάνε πουθενά...», συμπλήρωσε.

* ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του τόνισε: «Είτε καταφύγουν σε δημοψήφισμα είτε σε εκλογές, για να θέσουν τρομοκρατικά διλήμματα, ο λαός πρέπει αντί να τους φοβηθεί να τους φοβίσει απαντώντας: Καμία θυσία για την κρίση και τα κέρδη της πλουτοκρατίας, οργάνωση, αντεπίθεση, με ισχυρό ΚΚΕ».

enet.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top