VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ποτάμι: «Διά βοής» επικεφαλής ο Σταύρος Θεοδωράκης


«Δια βοής» και υψώνοντας τις κάρτες τους εξέλεξαν οι αντιπρόσωποι στο ιδρυτικό συνέδριο του «Ποταμιού» τον Σταύρο Θεοδωράκη ως επικεφαλής του κόμματος. Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώνονται σε λίγη ώρα, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εκλογή της 70μελούς Πανελλήνιας Επιτροπής.
Ποτάμι: «Διά βοής» επικεφαλής ο Σταύρος Θεοδωράκης Σημειώνεται το συνέδριο χαιρέτησαν με ιδιαιτέρως θερμά λόγια οι δήμαρχοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, Γιώργος Καμίνης και Γιάννης Μπουτάρης. Επίσης, παραβρέθηκαν βουλευτές, όπως οι Γρηγόρης Ψαριανός και Πέτρος Τατσόπουλος.
Νωρίτερα το σώμα του συνεδρίου είχε εγκρίνει το κείμενο θέσεων του συνεδρίου, το κείμενο συμπερασμάτων και το καταστατικό του κόμματος, στο οποίο πλέον τα μέλη αποκαλούνται «εθελοντές» και αντί για πρόεδρο προκρίνεται ο όρος «επικεφαλής». «To χειροκρότημά σας είναι αφιερωμένο σε όλους τους συνέδρους, που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και αποτελούν την καλύτερη απόδειξη, ότι αυτή η χώρα θα αλλάξει» είπε ο ίδιος μετά την εκλογή του, προσθέτοντας ότι «η μεγάλη αλλαγή θα τους παρασύρει όλους».
Ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε πως «η δεξαμενή του Ποταμιού είναι τεράστια» και αυτοί που βλέπουν με συμπάθεια το κόμμα είναι περισσότεροι από εκείνους που το ψήφισαν στην πρώτη του εκλογική μάχη. Τέλος, σημείωσε ότι μεγάλη σημασία θα έχει από δω και πέρα η δουλειά των εκλεγμένων εκπροσώπων του κινήματος στις περιφέρειες. «Εμείς δεν θα γίνουμε περιοδεύων θίασος. Οι περιφερειακές ομάδες και οι κατά τόπους εθελοντές μας θα παρεμβαίνουν όταν υπάρχουν κάποια σημαντικά ζητήματα, υποδεικνύοντας πρακτικές, επαναστατικές, καινοτόμες λύσεις» δήλωσε επίσης.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top