VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Τέτοιες επιτυχίες είναι δείγματα της ελληνικής ομοψυχίας»



Η Σταυρούλα Ξουλίδου για την ιστορική πρόκριση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου

«Τέτοιες επιτυχίες είναι δείγματα της ελληνικής ομοψυχίας» Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπεύθυνη του τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταυρούλα Ξουλίδου, μετά την ιστορική πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στους 16 του Μουντιάλ 2014,απέστειλε την εξής συγχαρητήρια επιστολή στην ΕΠΟ και στα μέλη της Εθνικής μας ομάδας:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα θα ήθελα να εκφράσω τα πλέον ειλικρινή συγχαρητήριά μου για την ιδιαιτέρως σημαντική νίκη της Εθνικής μας Ομάδας και την ιστορική πρόκρισή της στη φάση των 16 ομάδων του Παγκόσμιου Κυπέλου.

Η επιτυχία της Εθνικής ομάδας δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας και υγιούς συνεργασίας των διεθνών παικτών, του προπονητή και των παραγόντων, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και το ψυχολογικό εφαλτήριο όλων των Ελλήνων σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας. Τέτοιες επιτυχίες είναι δείγματα της ελληνικής ομοψυχίας, η οποία αντιπαρέρχεται ακόμα και τους πιο δύσπιστους επικριτές της.

Εύχομαι ολόψυχα, καλή συνέχεια στον προσεχή αγώνα της Εθνικής μας ομάδας, για την οποία όλοι οι Έλληνες ελπίζουν τα γήπεδα της Βραζιλίας να μας φιλοξενήσουν για πολλές ακόμα μέρες.

Σταυρούλα Ξουλίδου Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης».
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top