VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Όμορφη βραδιά με τραγούδια του συνθέτη Γιώργου Καζαντζή στο Φιλοπρόοδο

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος μετά από μια μικρή θερινή ανάπαυλα, επανήρθε συνεχίζοντας το μακρύ, φετινό, πολιτιστικό καλοκαίρι, παρουσιάζοντας το βράδυ της Δευτέρας στην αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων, τον συνθέτη Γιώργο Καζαντζή.

Ο Θεσσαλονικιός συνθέτης με την 25ετή δημιουργική και πλούσια μουσική πορεία του, επεφύλαξε για το κοινό που βρέθηκε στο στέκι, ένα πρόγραμμα βασισμένο σε παλιές και καινούργιες του επιτυχίες. Κομμάτια του συνθέτη ερμήνευσαν μοναδικά οι: Παντελής Θεοχαρίδης, Φωτεινή Βελεσιώτου και η Αλεξία Χρυσομάλλη, ενώ ο Γιώργος Καζαντζής τους συνόδευε στο πιάνο. Η βραδιά ξεκίνησε με τρεις ορχηστρικά κομμάτια και συνεχίστηκε μελωδικά, με τον κόσμο να χαρίζει το πιο θερμό του χειροκρότημα στο συνθέτη και την ορχήστρα του για την όμορφη βραδιά.

Ο Γιώργος Καζαντζής, έχει γράψει μουσική για το θέατρο σε σπουδαίες παραστάσεις, μουσική για τηλεόραση (μουσικά του θέματα έχουν παιχθεί στις σειρές: «Βέρα στο δεξί», «Δέκα λεπτά κήρυγμα», «Μπουκιά και συχώριο», «Το σπίτι δίπλα στη Θάλασσα»), μουσική για κινηματογράφο, ενώ έχει και πλούσια δισκογραφία «υπογράφοντας» κομμάτια που έχουν ερμηνεύσει καταξιωμένοι τραγουδιστές (Δήμητρα Γαλάνη, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Παντελής Θαλασσινός , Παντελής Θεοχαρίδης, Λιζέτα Καλημέρη , Βασίλης Λέκκας, Κώστας Μακεδόνας, Ορφέας Περίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Δημήτρης Μπάσης, Χαρούλης κ.α.)

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Θάνος Καζαντζής. Τύμπανα-κρουστά

Δημήτρης Γουμπερίτσης. Μπάσσο

Αναστασία Ζαχαριάδου. Κανονάκι- Άλτο φλάουτο

Κώστας Τσούγκρας. Ακκορντεόν

Στο πιάνο ο Γιώργος Καζαντζής

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top