VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Βάφεται το Δημαρχείο Κοζάνης

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Ξεκίνησαν χθες το πρωί οι εργασίες βαφής του Δημαρχείου Κοζάνης.

Ήδη εγκαταστάθηκε το συνεργείο, στήθηκαν οι πρώτες σκαλωσιές και τα συνεργεία ανέλαβαν δράση ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες βαφής της εξωτερικής όψης του Δημαρχείου Κοζάνης.

Πηγή:Πρωινός Λόγος

Ήδη από το πρωί εγκαταστάθηκαν τα συνεργεία του εργολάβου και στήνονται οι πρώτες σκαλωσιές. Στόχος του δήμου, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο, Βαγγέλη Καραπάτσιο, είναι οι εργασίες βαφής του δημαρχείου να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο άμεσα, σε διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων.

Η απόφαση να βαφεί το δημαρχείο εξωτερικά ήταν επιβεβλημένη, αφού ο χρόνος του έχει αφήσει με τα χρόνια αρκετές φθορές. Στον «Π.Λ.» μίλησε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης, Βαγγέλης Καραπάτσιος. «Το δημαρχείο θα είναι ένα κόσμημα στην καρδιά της πόλης. Θα είναι ένα κόσμημα, ακριβώς όπως του αρμόζει», σημειώνει ο ίδιος και προσθέτει πως με τα χρόνια η εικόνα του δημαρχείου έχει υποστεί φθορές, με δεδομένο ότι η παραμένει η εικόνα της πόλης στους επισκέπτες που έρχονται στην Κοζάνη!

Όσο για το χρώμα το οποίο θα αποκτήσει το νέο και ανανεωμένο, πλέον, δημαρχείο, αυτό δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος: «Όπως όλα τα δημόσια κτήρια έτσι και στο δημαρχείο Κοζάνης δεν θα αλλάξει κάτι το ιδιαίτερο και ο χρωματισμός δεν θα αλλάξει σημαντικά. Αυτό που θα αλλάξει, όμως, είναι ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιηθεί ως εφημερίδα τύπου το Δημαρχείο».

Πλέον δεν θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται το Δημαρχείο και οι τοίχοι του σαν ένας μεγάλος πίνακας ανακοινώσεων εκδηλώσεων. όπως καταλήγει ο ίδιος: «Ήταν κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από καιρό, έστω και τώρα, είναι κάτι που πρέπει να γίνει και να το τελειώσουμε».

Το κόστος της βαφής θα καλυφθεί με ιδία έξοδα του δήμου. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε δύο εβδομάδες.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top