VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλου προς τους επιτυχόντες

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων μία επίπονη και μακρόχρονη προσπάθεια έφθασε στο τέλος της.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Σερβίων -Βελβεντού που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Η επιτυχία αυτή αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα αλλά και τον οδηγό να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τον ίδιο ζήλο στη νέα τους προσπάθεια που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.
Οι επιτυχίες αυτές αντικατοπτρίζουν και το πολύ καλό επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς που βάδισαν τον ίδιο δρόμο μαζί με τους μαθητές τους.
Συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών που πολυποίκιλα στήριξαν τον αγώνα τους.
Στα παιδιά που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν ολοκλήρωσαν με επιτυχία αυτή την προσπάθεια θα ήθελα να επισημάνω ότι θα τους δοθούν νέες ευκαιρίες στο μακρύ δρόμο της ζωής. Όλοι οι άνθρωποι κρύβουν μέσα τους αστείρευτες δυνάμεις αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους.
Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top