VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένων στην Κοιλάδα Κοζάνης με τη μέθοδο της απάτης! Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τη γυναίκα


astinomia_dias1
Άλλη μία εξαπάτηση εις βάρος ηλικιωμένων έλαβε χώρα νωρίς το πρωί της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου στην Κοιλάδα Κοζάνης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο άντρας του σπιτιού εκείνη την ώρα έλειπε σε εξωτερικές δουλειές, κάτι το οποίο προφανώς γνώριζε ο δράστης, μέσης ηλικίας και αρκετά υψηλού αναστήματος.
Συστήθηκε στην γυναίκα, που εκείνη την ώρα ήταν μόνη της στο σπίτι, σαν τεχνικός της ΔΕΗ, με τη δικαιολογία πως υπάρχει διαρροή ρεύματος στην οικία. Αφού είδε όλους τους χώρους του σπιτιού, πήγε στο ρολόι της ΔΕΗ και εκεί η ηλικιωμένη γυναίκα αντιλήφθηκε πως πρόκειται για απάτη και πανικοβλήθηκε. Πάνω στην αναστάτωσή της, του είπε να πάρει ότι θέλει από το σπίτι, αρκεί να μη την πειράξει, δίνοντάς του μάλιστα τα κοσμήματα που είχε!
Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σπίτι πεζός, χωρίς να τον περιμένει κάποιο αμάξι, τουλάχιστον κοντά στην οικία που έγινε η κλοπή. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γείτονες της άτυχης ηλικιωμένης, χωρίς όμως να μπορέσουν να τον εντοπίσουν. Μετά το περιστατικό η γυναίκα διαπίστωσε πως ο δράστης της είχε κλέψει και το πορτοφόλι, χωρίς η ίδια να το καταλάβει.
Για το συμβάν διενεργείται έρευνα από την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης.
Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top