VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Εκδήλωση με θέμα: «Εφαρμοσμένη διατροφή και διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων»


Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. και η ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε. – ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΝΟΣ Ε.Π.Ε συνδιοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 25/09/2017 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Εορδαίας, στην Πτολεμαΐδα.
Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση των προβατοτρόφων και αιγοτρόφων, με θέμα:
«Εφαρμοσμένη διατροφή και διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων»
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν κτηνοτρόφοι των περιοχών Ν. Κοζάνης και Ν. Φλώρινας. Το κύριο θέμα της ομιλίας ήταν η εφαρμοσμένη διατροφή και η διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων με ομιλητή τον κ. Γεώργιο Αρσένο DrVetMed PhD, Καθηγητής, Εργαστήριο Ζωοτεχνίας, Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας Α.Π.Θ ενώ τη συζήτηση της ομιλίας συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ, κ. Τάσος Κυριακίδης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Τεχνικός Διευθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ κ. Ακρίτας Καλούσης καθώς επίσης και η υπεύθυνη της περιοχής Κτηνίατρος κα Αγγελίνα Βασιλειάδη (κινητό: 6973414444). Ο κ. Αρσένος αναφέρθηκε στους παράγοντες που επηρεάζουν τη διαχείριση των αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων και στη διατροφή κατά τις διάφορες φάσεις του παραγωγικού κύκλου των προβατίνων και αιγών. Επίσης έγινε αναφορά στην κάλυψη των πρωτεϊνικών αναγκών των προβατίνων και αιγών γαλακτοπαραγωγής και στη δυνατότητα χρησιμοποίησης πρωτεϊνικών συμπληρωμάτων που αποδομούνται σε μικρό βαθμό ή που οι πρωτεΐνες τους έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία (by-pass), ώστε να προστατεύονται από τη διάσπασή τους στο περιεχόμενο της μεγάλης κοιλίας των ζώων.
Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ο καθηγητής κ. Αρσένος με ευχαρίστηση δέχθηκε και απάντησε σε πάσης φύσεως ερωτήματα σχετικά με την εφαρμοσμένη διατροφή στις αιγο-προβατοτροφικές εκμεταλλεύσεις.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top