VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλη Κωνσταντόπουλο για τον (μη) αποχιονισμό στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού


Αποχιονισμοί στον δήμο Σερβίων-Βελβεντού
Από το πρωί οι πρόεδροι του άξονα Πολύραχο-Τριγωνικό-Μεταξά-Λιβαδερό, έψαχναν να βρουν αρμόδιο του δήμου για τον αποχιονισμό των χωριών τους και ιδιαίτερα την διάνοιξη των δρόμων που οδηγούν στις κτηνοτροφικές μονάδες. Το χιόνια είχε φθάσει τους 30 πόντους στο Πολύραχο, τους 60 στο Λιβαδερό, ανάλογα στα υπόλοιπα χωριά.
Μόνος ένας αντιδήμαρχος πάλευε για να καλύψει τις ανάγκες όλου του δήμου. Αλλά εξοπλισμός δεν υπήρχε. Τα γκρέντερ χαλασμένα εδώ και τρία χρόνια, χάλασε σήμερα και το αποχιονιστικό των Σερβίων και έμεινε μόνο το αποχιονιστικό του Βελβεντού. Η δημοτική αρχή δεν είχε φροντίσει έγκαιρα να κάνει συμβάσεις με τρακτέρ σε κάθε χωριό όπως κάναμε εμείς και έτσι έμειναν οι πρόεδροι από το πρωί να παρακαλούν για τον αποχιονισμό των χωριών τους.
Είδαν κι απόειδαν οι άνθρωποι, πήραν την πρωτοβουλία και έστειλαν τρακτέρ με δική τους ευθύνη να ανοίξουν τους δρόμους προς τις κτηνοτροφικές μονάδες.
Και να σκεφθεί κανείς ότι από μέρες οι μετεωρολόγοι ενημέρωναν πολίτες και αρμόδιους ότι επέρχεται κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές χιονοπτώσεις, ιδιαίτερα στην Δυτική Μακεδονία.
Και τι έγινε στον δήμο Σερβίων-Βελβεντού την ώρα της κρίσης; Αδυναμία ανταπόκρισης της δημοτικής αρχής.
Ευτυχώς στην αντιμετώπιση του προβλήματος βοήθησε καθοριστικά η περιφέρεια.
Κρίμα, πραγματικά κρίμα! Δεν άξιζε στον τόπο μας αυτή η δημοτική αρχή.
Ας ελπίσουμε μόνο ότι ο δήμος θα καλύψει με δαπάνες του το κόστος της διάνοιξης των δρόμων προς τις κτηνοτροφικές μονάδες και δεν θα αφήσουν προέδρους και επαγγελματίες ξεκρέμαστους, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Ακόμα περιμένουν να πληρωθούν οι άνθρωποι τους αποχιονισμούς του χειμώνα 2014-2015.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top