VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Θα θυμίσουμε στο δήμαρχο Σερβίων πόσες φορές δημόσια τοποθετήθηκε υπέρ της δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι (Του Β. Κωνσταντόπουλου)

 

 Κοντέψαμε να τρελαθούμε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με τις υπαναχωρήσεις του δημάρχου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων, για το θέμα της δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι.
 Ο δήμαρχος «διαρρήγνυε τα ιμάτιά του» ότι ποτέ δεν συμφώνησε να γίνει ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι. Βέβαια στην συνέχεια, στο οίστρο της ομιλίας του, ανέφερε ότι «πρέπει να είμαστε μέσα όταν μοιράζεται το παιχνίδι» κλπ., κλπ, … 
 Θα θυμίσουμε λοιπόν του δημάρχου τις φορές, οι οποίες υπέπεσαν στην δική μας αντίληψη, ότι είναι υπέρ της δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι. Στην ημερίδα για την απολιγνιτοποίηση που έγινε στην Πτολεμαϊδα και όπου ο δικός μας δήμαρχος παρέμεινε κόντρα στους άλλους δημάρχους, που αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, πρότεινε στην ομιλία του « ο αμίαντος να επιστρέψει εκεί που δημιουργήθηκε». Η αναφορά έγινε από τον σύμβουλό μας κ. Πεκόπουλο στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 13-01-2021. 
Στην συνεδρίαση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας της 21/02/2020, όπου αποφασίστηκαν τα αναπτυξιακά έργα για κάθε περιοχή στα πλαίσια της απολιγνιτοποίησης, πρότεινε και η ΠΕΔ το αποδέχτηκε, να ενσωματωθεί στο κείμενο των προτάσεων της ΠΕΔ η δημιουργία ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι. Μετά από αυτό στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 09-03-2020, οι δύο παρατάξεις ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ, εγκαλέσαμε τον δήμαρχο για την πρότασή του αυτή στην ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, τονίζοντάς του ότι δεν είχε καμιά εξουσιοδότηση του δημοτικού συμβουλίου. Μας απάντησε ότι ήταν προσωπική του άποψη.
 Του απαντήσαμε με ανάρτηση στις 11-03-2020, όπου γνωστοποιήσαμε στους πολίτες, ότι ο δήμαρχος δεν είχε καμιά εξουσιοδότηση από το δημοτικό συμβούλιο για την προώθηση της δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι. Στις 24-11-2020 συμμετέχει στην συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας με μοναδικό θέμα την δημιουργία ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι. Στην συνεδρίαση αυτή εξέφρασε την θετική του άποψη για την δημιουργία του ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι. 
 Στις 07-12-2020 σε εμφάνισή του στο δελτίο ειδήσεων τοπικού τηλεοπτικού σταθμού (WEST), αναφέρει επί λέξει ότι «δεν είναι αντίθετος στην δημιουργία ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι». Τέλος συμμετέχει στην Επιτροπή που συγκρότησε ο Περιφερειάρχης για την εξέταση της δυνατότητας δημιουργίας ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι, χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου.

 Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι ο δήμαρχος όχι μόνο συμφωνεί να δημιουργηθεί ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι αλλά έχει αναλάβει και πρωτοβουλίες, χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, με περιφρόνηση προς τα θεσμικά όργανα του δήμου και το κυριότερο ενάντια στην βούληση της τοπική κοινωνίας. Όμως οι πολίτες έχουν μνήμη και στην κατάλληλη ώρα θα τον ανταμείψουν ανάλογα.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top