VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Προκαταρτική για τις καταγγελίες Παπαρήγα περί "αστυνομικών-κουκουλοφόρων"

Image Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή τις καταγγελίες της ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα για διασύνδεση κουκουλοφόρων με την Αστυνομία διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράικου. Σχετική επιστολή με αίτημα για διερεύνηση των καταγγελιών απέστειλε προς την εισαγγελία και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

Στο μεταξύ, πλήθος κόσμου συνόδευσε σήμερα, στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο του Βύρωνα, τον άτυχο 53χρονο οικοδόμο Δημήτρη Κοτζαρίδη, που έχασε τη ζωή του στα τραγικά γεγονότα της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας, στην ογκώδη διαδήλωση που έγινε κατά της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Χιλιάδες φίλοι, συγγενείς, οικείοι του καθώς και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οικοδόμων, του ΠΑ.Μ.Ε., του ΚΚΕ, και άλλων πολιτικών χώρων, αποχαιρέτησαν τον άτυχο 53χρονο, πατέρα δύο παιδιών, και εξέφρασαν την οδύνη τους για τον άδικο χαμό του, χαρακτηρίζοντας τον «φιλήσυχο άνθρωπο και ανιδιοτελή αγωνιστή», ενώ κατά τη διάρκεια της κηδείας οι παρευρισκόμενοι φώναξαν συνθήματα.

Παρόντες στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, ήταν η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, με εκπροσώπους του πολιτικού γραφείου του κόμματός, πολυπληθής αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, καθώς και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Δημήτρη Στρατούλη, ενώ από τη Νέα Δημοκρατία, το «παρών» έδωσε ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

Παρών ήταν επίσης και ο Δήμαρχος του Δήμου Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς καθώς και πλήθος εκπροσώπων σωματείων και φορέων, ενώ στεφάνι έστειλε και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Το φέρετρο του Δημήτρη Κοτσαρίδη ήταν καλυμμένο με τα λάβαρα του ΠΑΜΕ και της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, ο πρόεδρος της οποίας Γιάννης Πασούλας στον επικήδειο που εκφώνησε κατονόμασε ως υπεύθυνες για το θάνατο του 53χρονου «παρακρατικές ομάδες και μηχανισμούς, πληρωμένων δολοφόνων ενάντια στο λαό που διαδήλωνε», ενώ εκ μέρους της Ομοσπονδίας υποσχέθηκε ότι «δε θα χάσουμε ούτε στιγμή από τα μάτια μας τον ένοχο του χαμού σου - όλους αυτούς που μισούν τους εργάτες και τον αγώνα τους».

Ο Δημήτρης Κοτζαρίδης, πατέρας δύο παιδιών, καταγόταν από το χωριό Σάπες της Κομοτηνής.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top