VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Εκλογές σωματείου εργαζομένων ΔΕΗ η «ένωση» τρίτη 25, τετάρτη 26 και πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Όλα είναι έτοιμα για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη – Τετάρτη και Πέμπτη 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2012, για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Σωματείου μας «Η ΕΝΩΣΗ»

Το Σωματείο «Η ΕΝΩΣΗ» καλεί, όλους τους εργαζομένους μέλη του, να προσέλθουν για την εκτέλεση του ύπατου συνδικαλιστικού τους δικαιώματος προκειμένου να συνεχιστεί, η επιτυχημένη πορεία του Σωματείου.

Είμαστε βέβαιοι ότι, οι εκλογικές διαδικασίες της «ΕΝΩΣΗΣ», θα διεξαχθούν μέσα σε πνεύμα και κλίμα απόλυτης συναίνεσης μεταξύ όλων των μελών του Σωματείου, μακριά από προσωπικές μικρότητες, πολιτικές ίντριγκες, παραταξιακές αντιπαλότητες και διασπαστικές κινήσεις.

Η «ΕΝΩΣΗ» και το σύνολο των μελών της, παραμένουν πάντοτε πιστοί στην προώθηση μόνο των εργασιακών θεμάτων, μέσα από τη συλλογικότητα και τον αποχρωματισμό των προβλημάτων των συναδέλφων.

Η «ΕΝΩΣΗ» αποτελούσε, αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί συνδικαλιστική εγγύηση διεκδίκησης των εργασιακών θεμάτων, μέσα από κοινή προσπάθεια όλων των μελών του Σωματείου, πολύ μακριά από τις κομματικές και πολιτικές υποδείξεις, που διχάζουν το εργατικό κίνημα και αποσκοπούν στην εξασθένηση της συνδικαλιστικής ενότητας των εργαζομένων.

Η «ΕΝΩΣΗ», παραμένει ΔΥΝΑΤΗ γιατί είναι ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ και γιατί είναι Η ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ συνδικαλιστική δύναμη των εργαζομένων της ΔΕΗ.

Η «ΕΝΩΣΗ», θα συνεχίσει όπως πάντα απρόσκοπτα, το έργο της στήριξης των συμφερόντων των εργαζομένων της ΔΕΗ, με μοναδικό γνόμωνα την, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ και την αφοσίωση στα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Γι αυτούς λοιπόν τους λόγους Η « ΕΝΩΣΗ» καλεί, όλους τους συναδέλφους να πλαισιώσουν και να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το Σωματείο και αυτό θα καταβάλει κάθε προσπάθεια που θα απαιτηθεί προκειμένου να διαφυλαχτεί το κύρος, η δυναμική, η θέση και η προοπτική που έχει το συνδικαλιστικό κίνημα.

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΕΝΩΣΗ».

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Όλοι μαζί για μια ισχυρή «ΕΝΩΣΗ».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top