VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Τσίπρας: Το 2013 μπορεί να είναι η χρονιά της μεγάλης ανατροπής




«Να μην γίνουν πράξη οι προβλέψεις του μνημονίου»

«Καθήκον όλων μας, να μετατρέψουμε το 2013 στην χρονιά που η δημοκρατία θα νικήσει το μνημόνιο και τις αγορές. Να είναι η χρονιά της εξεγερμένης αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης», αναφέρει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Τη χρονιά που φεύγει, φτάσαμε κοντά στο να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Με τη θέληση του λαού μας, γκρεμίσαμε το πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης και βάλαμε τα θεμέλια για μια μεγάλη πολιτική ανατροπή. Τη χρονιά που έρχεται, είμαστε υποχρεωμένοι να τη κάνουμε πράξη», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας.

Έκανε δε, λόγο για το «πολιτικό προσωπικό που χρεοκόπησε τη χώρα, που νομοθέτησε τη διαπλοκή και τη διαφθορά, που εξασφάλιζε την ατιμωρησία των υπευθύνων», το οποίο, όπως είπε, «δεν έχει τίποτα περισσότερο να προσφέρει, παρά μόνο νέα δεινά, περισσότερη καταστροφή, νέα σκάνδαλα και ατιμωρησία».

Και πρόσθεσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να μην επιτρέψουμε να γίνουν πράξη οι προβλέψεις του μνημονίου για το 2013, γιατί τότε θα ζήσουμε τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση που βίωσε η χώρα σε περίοδο ειρήνης. Δεν μας αξίζει να το ζήσουμε, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να το υλοποιήσουν».

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες να σταθούν στον διπλανό τους, να συμπαρασταθούν στους πιο αδύναμους, ώστε να «μην αφήσουμε κανέναν μόνο του στην κρίση».

«Το 2013 μπορεί να είναι η χρονιά της μεγάλης ανατροπής. Με αλληλεγγύη στον πιο αδύναμο. Με πίστη στις δυνατότητες του λαού μας. Με αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας», σημείωσε.

«Σας εύχομαι σε όλους και όλες ολόψυχα καλή χρονιά, με δύναμη και υγεία», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
*newsbeast.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top