VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Εξετάζεται παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας


 


Μέσα στις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε κατά πόσον θα δοθεί παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Η προθεσμία λήγει κανονικά αύριο Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, αλλά ο ίδιος ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης, επιβεβαίωσε το Σάββατο ότι εξετάζεται η παράταση, κάτι που συνδυάζεται και με τη μειωμένη προσέλευση των ιδιοκτητών ΙΧ στις Εφορίες και τις τράπεζες, τουλάχιστον μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, περίπου το 60% των πολιτών που έχουν υποχρέωση να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας είχαν προσέλθει και εξοφλήσει τις οφειλές τους μέχρι τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή σημειώθηκαν μεγάλες ουρές στα ταμεία των τραπεζών για την εξόφληση των τελών χωρίς να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Παράλληλα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει στοιχεία που δείχνουν πως μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, είχαν αποσυρθεί περισσότερες από 70.000 πινακίδες ΙΧ, είχε σημειωθεί δηλαδή μια αύξηση της τάξης του 15% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα που και τότε το φαινόμενο βρισκόταν σε…  έξαρση.

Μάλιστα ερωτηθείς ο κ. Θεοχάρης εάν ο αριθμός των ιδιοκτητών που θα καταθέσουν πινακίδες και θα ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους θα φτάσει τελικώς τις 100.000, απάντησε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα τις προσεγγίσει.

Ο ίδιος πάντως αποκάλυψε ότι από το επόμενο έτος θα εξετασθεί το ενδεχόμενο να αλλάξει η προθεσμία πάγιας ημερομηνίας καταβολής των τελών. Το σενάριο που μελετάται είναι η προθεσμία αντί να είναι στο τέλος κάθε έτους, να μετατεθεί για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, ώστε να αποφεύγονται οι ουρές.
*zougla.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top