VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας: Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση


Το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας καλεί τα μέλη, τους εργαζόμενους και τους ανέργους του κλάδου σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία του Συνδικάτου (Β. Σοφίας 34, 1ος όροφος).

Η μαζική συμμετοχή στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση είναι αναγκαία έτσι ώστε να μαζευτεί η πείρα του προηγούμενου διαστήματος όπως διαμορφώθηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Να μπουν οι στόχοι του επόμενου διαστήματος, για το πως θα οργανωθεί καλύτερα η δουλειά του Συνδικάτου από τα ίδια τα μέλη και τους εργαζόμενους του κλάδου. Να μπορεί το Συνδικάτο να φτάσει σε περισσότερους χώρους δουλειάς και να εμποδίζει τα σχέδια των εργοδοτών να υλοποιούνται σε βάρος των εργαζομένων.
sindikatoΤο προηγούμενο διάστημα το Συνδικάτο ήταν παρών σε όλες τις απεργιακές μάχες, παρέμβαινε σε όσους περισσότερους χώρους μπορούσε για να ενημερώσει, να προειδοποιήσει και να οργανώσει τους εργαζόμενους. Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στους νέους εργαζόμενους όπου ούτε συνδικαλιστική πείρα έχουν αλλά και με χειρότερες συνθήκες εργασίας δουλεύουν.
Στόχος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος αλλά και του Συνδικάτου είναι μέσα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες να βγει πιο ενισχυμένο από την μάχη των εκλογών που θα βοηθήσουν και στην αλλαγή των συσχετισμών τόσο στην Ομοσπονδία όσο και στο συνδικαλιστικό κίνημα της περιοχής.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top