VIDEO:LIVE-AVLES.TV

H Πτολεμαΐδα θα φιλοξενήσει την 27η αμφικτιονία εθελοντών αιμοδοτών Ελλάδας


Ο Δήμος Εορδαίας και  ο  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης  «Γέφυρα Ζωής» διοργανώνουν  την 27η  Αμφικτιονία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος  στην πόλη της Πτολεμαΐδας  το τριήμερο 3, 4 και 5 Οκτωβρίου 2014.
aimodosia     Η Αμφικτιονία είναι το Πανελλήνιο συνέδριο των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).
    Εκεί, οι εκπρόσωποι των Συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα ανταλλάσσουν σκέψεις, γνώμες και εμπειρίες. Επιστήμονες και ειδικοί κάνουν σχετικές εισηγήσεις με σκοπό την καλύτερη διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και την προσέλκυση νέων Εθελοντών Αιμοδοτών, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε Αίμα και παράγωγα Αίματος από Εθελοντικά προσφερόμενο Αίμα.
    Για την πόλη της Πτολεμαΐδας, αλλά και για την Περιφέρεια, η 27η Αμφικτιονία μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή ευκαιρία ενεργοποίησης όλων των φορέων και κυρίως των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Εθελοντισμού – Πολιτισμού και της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Η εισήγηση του Συλλόγου για το θέμα του συνεδρίου είναι: «Δωρεά Ζωής – Εθελοντική Αιμοδοσία», και έχει σαν στόχο την ενεργοποίηση όλων των φορέων της περιοχής και την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που μας παρέχονται, για να πετύχουμε τη συστηματική προσέγγιση, ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εξοικείωση τους με την έννοια της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top