VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ημερίδα Απολογισμού και Ενημέρωσης: «Ανοιχτή γνώση διαθέσιμη σε όλους! Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης – Τρία χρόνια δράσης»


Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στην απολογιστική ημερίδα για το έργο «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015, 10:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο Σπύρος Αρσένης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Κοίλα Κοζάνης).
teiditikismakedonias Αντικείμενο του έργου αποτέλεσε η ψηφιοποίηση του εκπαιδευτικού περιεχομένου που παράγεται από τα δύο συνεργαζόμενα ιδρύματα, η ανάπτυξη συνοδευτικού πολυμεσικού υλικού όπως βιντεοδιαλέξεις, podcasts, κ.ά. και η διάθεσή τους χωρίς τοπικούς και χρονικούς περιορισμούς τόσο στους άμεσα ενδιαφερόμενους, φοιτητές και σπουδαστές, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο μέσω της αξιοποίησης των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών.
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του έργου, θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες δράσης, τα κύρια επιτεύγματα αλλά και οι δυσκολίες που προέκυψαν στην πορεία των τριών χρόνων υλοποίησης του. Τέλος, θα συζητηθούν φιλοδοξίες και προτάσεις για το μέλλον.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ)
και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ).
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top