VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Aνακοίνωση για τη λιμνοδεξαμενή Αναρράχης


anarraxiΠοιος να μας έλεγε, ένα χρόνο μετά και το ζήτημα αυτό παραμένει άλυτο.
Δυστυχώς οι υποσχέσεις των αρμοδίων δεν εκπληρώθηκαν όμως εμείς είμαστε εδώ για να επαναφέρουμε το θέμα της λιμνοδεξαμενής που τόσο μας είχε απασχολήσει πέρσι τον χειμώνα και πάλι στο προσκήνιο. τόσα επιχειρήματα, τόσες υποσχέσεις ,τόση πίεση, τόσες συζητήσεις και το αποτέλεσμα μηδενικό .Οι μέρες έγιναν  εβδομάδες μήνες και οι μήνες ένας ολόκληρος χρόνος ,μέσα στον οποίο η προσπάθεια της δημοτικής μας διοίκησης να κινητοποιήσει  την περιφέρεια για την υλοποίηση της ζωτικής για την για την Αναρράχη λιμνοδεξαμενής αποδείχθηκε τουλάχιστον ανεπαρκής .
Ίσως γινόμαστε καυστικοί ,αυτός να είναι τελικά ο μοναδικός τρόπος να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει .Δεν θα ήθελα να πλατιάσω και   να ξαναφέρω την σημασία που έχει για εμάς τους κατοίκους της Αναρράχης και του Δήμου Εορδαίας  η λιμνοδεξαμενή ,καθώς  το έχω κάνει αμέτρητες φορές στο παρελθόν .Θα ήθελα όμως να εκφράσω την απογοήτευση ή και το παράπονο μου από τις φρούδες ελπίδες που μας έδωσε και η καινούργια διοίκηση , η οποία  η οποία βαδίζοντας τελικά στα χνάρια της προηγούμενης  δεν μας ικανοποίησε .Ωστόσο ,το ζήτημα παραμένει και εμείς είμαστε εδώ για να μην το αφήσουμε να χαθεί στο πέραμα του χρόνου .
Ξανά από την αρχή λοιπόν ,για νιοστή φορά ,αιτούμαστε την επανέναρξη των διαδικασιών αυτήν την φορά να μην προκαλέσουμε μόνο την αίσθηση !!
Ευχαριστώ


ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Τ.Κ. ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ
ΚΩΤΣΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top