VIDEO:LIVE-AVLES.TV

H απάντηση του Βασίλη Κωνσταντόπουλου στην ανάρτηση του αντιδημάρχου Ν. Τέτου για την παιδική βιβλιοθήκη


Λαλίστατος ο κ. Τέτος, ως πρωτοπαλίκαρο,  ειδικά όταν θέλει να υπερασπιστεί την «χαμένη» τιμή του δημάρχου του.
Τι είπαμε στο σχόλιό μας;
Ότι εντέχνως και συνειδητά απεκρύβη ότι η Παιδική Βιβλιοθήκη του Βελβεντού λειτούργησε έστω και για το διάστημα του ενός χρόνου (σχολική χρονιά ) και όχι για έξι μήνες και ούτε για προεκλογικούς λόγους, όπως ισχυρίζεται ο κ. Τέτος,  θέλοντας να μηδενίσει την όποια προσπάθεια κάναμε επί θητείας μας για το Βελβεντό.
Δεν μας απάντησε όμως για την απαράδεκτη και συνεχή άρνηση του δημάρχου στις συνεχείς εκκλήσεις μας,  κατά την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και όταν δεν είχε εμφανιστεί ακόμα ο δωρητής κ. Αντωνιάδης, για την χρηματοδότηση με ίδιους πόρους του δήμου της λειτουργίας της Παιδικής Βιβλιοθήκης (τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου βρίσκονται στο αρχείο του δήμου).
Επίσης δεν μας απάντησε γιατί αυτός, ο στυλοβάτης της κοινωνίας του Βελβεντού, δεν διαμαρτυρήθηκε προς τον δήμαρχο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, για την άρνησή  του αυτή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο  κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Τέτος,  κατάπιε την γλώσσα του.
Κι ένα τελευταίο.
Το αποτέλεσμα των εκλογών στην τοπική κοινωνία του Βελβεντού είναι μια περίπτωση περίπλοκη και πολυπαραγοντική, δύσκολο να την αναλύσεις στα πλαίσια ενός σύντομου κειμένου.
Όμως δηλώνω για μια ακόμη φορά ότι σεβαστήκαμε την κοινωνία του Βελβεντού και 
κάναμε ό,τι μπορούσαμε για μια κοινωνία που δεν συμμετείχε στην λειτουργία του δήμου. Οι  μεγάλες παρεμβάσεις που κάναμε  πιστοποιούν τα παραπάνω.
Συγκεκριμένα αξιοποιώντας και τις μελέτες που μας άφησε η προηγούμενη δημοτική αρχή, εντάξαμε, ολοκληρώσαμε ή ξεκινήσαμε και  ολοκληρώθηκαν αργότερα, τα παρακάτω έργα:
1. Δύο παρεμβάσεις στο δίκτυο άρδευσης του ΤΟΕΒ Βελβεντού προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ περίπου.
2. Τρίτη παρέμβαση στην συντήρηση αντλιοστασίου του ΤΟΕΒ Βελβεντού, έργο ενταγμένο και με χρηματοδότηση που τελείωσε το 2015, προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ.
3. Αναπλάσεις των τοπικών κοινοτήτων Αγ. Κυριακής (το χωριό του κ. Τέτου), Καταφυγίου και Παλαιογρατσάνου, συνολικού προϋπολογισμού 1,4 εκ. ευρώ περίπου.
4. Β΄ φάση ανάπλασης του κέντρου του Βελβεντού, έργο που τελείωσε το 2015, προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ, έργο που ενέταξε ο δήμος και εκτέλεσε η περιφέρεια μετά από δικό της αίτημα.
5. Υποβολή πρότασης στο πράσινο Ταμείο του έργου της ανάπλασης του αύλειου χώρου του δημοτικού σχολείου Βελβεντού, έργο που εντάχθηκε αργότερα και τώρα εκτελείται
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top