VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης 2017 – Νέοι σολίστ του ΔΣΜΚ


Στις 8.00 μ.μ. της Κυριακής 27 Αυγούστου, στο πάντα φιλόξενο Λαογραφικό Μουσείο, οι καθηγητές του 17ου Διεθνούς Σεμιναρίου Μουσικής Κοζάνης έδωσαν το συναυλιακό βήμα στους μαθητές και οι μαθητές εντυπωσίασαν το κοινό με τις ικανότητες και την ωριμότητά τους. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία συμμετείχαν ταλαντούχοι μουσικοί (δύο πιανίστες και τέσσερις λυρικές τραγουδίστριες), που είχαν ήδη ξεχωρίσει, μέσα από διαγωνισμούς ή εμφανίσεις.
Στο πρόγραμμα:
Άρτεμις Λότσιου | Se tu m’ ami – G. B. Pergolesi
Δέσποινα Κελεσίδου | Lascia ch’ io pianga – Handel (από την όπερα Rinaldo)
Γιώτα Κοντού | Porgi amor- Mozart (απο την όπερα Le nozze di Figaro – Οι Γάμοι του Φίγκαρο) Ana Maria Kraytseva | Der Holle Rache – Mozart (από την όπερα Die Zauberflote – Ο Μαγικός Αυλός)
Χρύσα Τιμιάνη | 3 Intermezzi, έργο 117 για πιάνο – J. Brahms
Δέσποινα Κελεσίδου|Sposa son disprezzata – Vivaldi (από την όπερα Bajazet)
Γιώτα Κοντού| Ach ich fuhls – Mozart (από την όπερα Die Zauberflote)
Ana Maria Kraycheva | Allelujah – Mozart – Μοτέτο για σοπράνο , ορχήστρα και όργανο , KV 165
Γιώτα Κοντού – Ana Maria Kraycheva | Sull’ aria – Mozart (από την όπερα Le nozze di Figaro – Οι Γάμοι του Φίγκαρο)
Filippo Piccolo – Ana Maria Kraycheva | La ci darem la mano – Mozart (από την όπερα Don Giovanni)
Αναστάσης Ζαφειρόπουλος | Σονάτα για πιάνο σε σι ελάσσονα – F. Liszt
Τις τραγουδίστριες προετοίμασε και δίδαξε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Catania και του Διεθνούς Σεμιναρίου Κοζάνης 2017, τενόρος Filippo Piccolo, ενώ συνόδευσε στο πιάνο η Έμη Τσιούρα.
Οι βραδινές μουσικές συναυλίες στα πλαίσια του Διεθνούς Σεμιναρίου Μουσικής Κοζάνης θα συνεχιστούν θα ολοκληρωθούν  την Πέμπτη 31 Αυγούστου με την πανηγυρική συναυλία λήξης από την ορχήστρα του Σεμιναρίου στον αύλειο χώρο  του Δημοτικού Ωδείου της Πόλης.
Ενημερωθείτε για τα νέα, το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις του ΔΣΜΚ από την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΣΜΚ (https://kozanimusic.com ), την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης (http://dipethekozanis.gr ), καθώς και τις αντίστοιχες ιστοσελίδες facebook  του θεσμού (https://www.facebook.com/seminariomousikiskozanis/ ) και του οργανισμού (https://www.facebook.com/dipethekozanis/).
Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής Κοζάνης, 20-31 Αυγούστου: 12 ημέρες μουσικής, 15 συναυλίες,  10 διαφορετικοί χώροι διεξαγωγής δράσεων, 5 διαλέξεις, 2 διαγωνισμοί, μαθήματα, εργαστήρια, ηχογραφήσεις.
Παραγωγή ΔΣΜΚ: ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Διονύσης Μαλλούχος
Τηλεφωνικό Κέντρο: 24610-24062
e-mail: seminaria.dipethekozanis@gmail.com
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top