VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Το ωραίο μήνυμα, της πρώην διευθύντριας του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης, Δώρας Μουστάκα, στους μαθητές της Γ’ Λυκείου του σχολείου


Αφιερωμένο στους μαθητές της Γ΄τάξης του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης ή αλλιώς στους μαθητές που υποδέχτηκα, αλλά δεν θα ξεπροβοδήσω από το Λύκειο.
Και ήρθε η στιγμή για την οποία ετοιμαζόσασταν όλη τη σχολική χρονιά: οι πανελλαδικές εξετάσεις! Χέρια ιδρωμένα, στομάχι σφιγμένο και μία αίσθηση ότι δεν θυμάστε τίποτα!
Το πρωί θα προσέλθετε στο σχολείο με την ανησυχία ζωγραφισμένη στα μάτια σας και γω δεν θα μια εκεί να σας ευχηθώ «καλή επιτυχία» και να σας καθησυχάσω λέγοντάς σας ότι επικοινώνησα με το Υπουργείο και με διαβεβαίωσαν ότι φέτος τα θέματα θα είναι τα πιο εύκολα της δεκαετίας! Δεν θα είμαι εκεί για να έρθετε μετά τις εξετάσεις να μου πείτε «είχατε δίκαιο κυρία, ήταν εύκολα τα θέματα» ή « σας κορόιδεψαν κυρία, πανδύσκολα ήταν τελικά», όπως έκαναν οι συμμαθητές σας τις προηγούμενες χρονιές.
Αγαπημένα μου παιδιά! Οι εξετάσεις αυτές είναι μία δοκιμασία. Μία από τις πολλές που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας! Βάλτε τα δυνατά σας, αλλά μείνετε ψύχραιμοι! Πιστέψτε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας και όλα θα πάνε καλά! Και αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, δεν χάθηκε ο κόσμος! Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες. Κάποιες σας περιμένουν λίγο πιο κάτω και έχετε όλοι σας τα εφόδια για να τις αξιοποιήσετε!
«ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» λοιπόν, και μην πάψετε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρά σας!
Και να ξέρετε…όντως τα φετινά θέματα θα είναι πανεύκολα! Με διαβεβαίωσαν από το Υπουργείο!
Η πρώην διευθύντριά σας!
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top