VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Πόλεμος δελφίνων για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ

Η ΔΕΘ έβαλε φωτιές στο κυβερνών κόμμα

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, στο κυβερνών κόμμα ανοίγει ξαφνικά θέμα επόμενης ημέρας, με τους δελφίνους να διαμορφώνουν προσωπικές στρατηγικές, στις οποίες εντάσσουν ακόμη και την ημερομηνία των πρόωρων εκλογών, την εξάντληση της 4ετίας ή τη συγκυβέρνηση.

Πολύ περισσότερο που ο Γιώργος Παπανδρέου άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να μην ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές.

Οι αντιδράσεις της κοινωνίας μετά την επιβολή του νέου φόρου, δημιουργούν την πεποίθηση στους δελφίνους του κόμματος, ότι η κυβέρνηση δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Και αυτό, παρά τον όρο της ηγεσίας της Ε.Ε. ότι «απαγορεύεται να στηθούν κάλπες αν η Αθήνα επιθυμεί την υλοποίηση των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου». Όπως σημειώνει σήμερα η Real News, στη «δελφινομαχία» του ΠΑΣΟΚ συμβάλλουν:

-Το γεγονός ότι η παρουσία στη ΔΕΘ ήταν «καταστροφική» για τον Πρωθυπουργό.

- Το ενδεχόμενο να μη ηγηθεί ο Γ. Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, δρομολογώντας τη διαδοχή του. Το σενάριο αυτό ενισχύθηκε μετά την ασαφή απάντηση του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, για το αν θα ηγηθεί του κόμματος στις επόμενες εκλογές.

- Οι οξύτατες αντιδράσεις της κοινωνίας και η άρνηση της αντιπολίτευσης για συνεργασία.

24h
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top