VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Αύριο οι αποφάσεις για τον αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Διαφορετική υπηρεσία απ' ό,τι ο δημόσιος υπάλληλος σχολίασε ο κ. Παπαϊωάννου την εξαίρεση δικαστικών από το ενιαίο μισθολόγιο

Picture 0 for Αύριο οι αποφάσεις για τον αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Έως αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να λάβει την απόφασή του για τον αντιπρόεδρο του ελεγκτικού Συνεδρίου, Ν. Αγγελάρα, στον οποίο έχει καταλογιστεί η καθυστέρηση στη διανομή των σχολικών βιβλίων ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε πως η αναφορά της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, σχετικά με την καθυστέρηση στην έκδοση των αποφάσεων για τα διδακτικά βιβλία, εμπεριέχει τα πραγματικά περιστατικά.

Πρόσθεσε, πάντως, ότι ταυτόχρονα ζήτησε και άλλα στοιχεία, «διότι ένας υπουργός, για να ασκήσει μια πειθαρχική αγωγή πρέπει να έχει δει τη συνολική λειτουργία ενός δικαστικού λειτουργού ή και άλλες καθυστερήσεις». Ανέφερε μάλιστα πως έχει δει και άλλες καθυστερήσεις στη λειτουργία του αντιπροέδρου του Ε' Τμήματος, του κ. Αγγελάρα.

«Τα στοιχεία που έχω μπροστά μου έρχονται από τη ΔΕΗ, το υπουργείο Άμυνας και έχω ζητήσει και άλλα στοιχεία από άλλους υπουργούς. Εν πάση περιπτώσει, είναι ένα θέμα που το μελετάω, ο φάκελος είναι από αυτούς που έχω σήμερα μπροστά μου και πιστεύω ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχω λάβει τις οριστικές μου αποφάσεις» συμπλήρωσε ο κ. Παπαϊωάννου.

Σε ό,τι αφορά την εξαίρεση των δικαστικών από το ενιαίο μισθολόγιο τόνισε «θα μπορούσα να αναφερθώ πολύ απλά στο Σύνταγμα, γιατί είναι οι μόνοι που έχουν διαφορετική μεταχείριση με βάση το Σύνταγμα. Δεν μένω σ' αυτό. Είναι ότι είναι μια εντελώς διαφορετική υπηρεσία απ' ό,τι ο δημόσιος υπάλληλος, με διαφορετικές προϋποθέσεις και όρους δουλειάς».

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top