VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ο Σαμαράς γύρισε την πλάτη στον Ψωμιάδη!!

Την εσπευσμένη ολοκλήρωση της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στα περίπτερα της ΔΕΘ "προκάλεσε" ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και το show που έστησε έξω από το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να συναντηθεί και να φωτογραφηθεί με τον αρχηγό της ΝΔ.

Ο Σαμαράς γύρισε την πλάτη στον Ψωμιάδη

Αρχικά ο κ. Σαμαράς ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί πέντε έως έξι περίπτερα ανάμεσα στα οποία της Κύπρου, της Σερβίας (τιμώμενης χώρας της 76ης ΔΕΘ) και της εφημερίδας "Αγγελιοφόρος" που γειτνιάζει με το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πράγματι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσήλθε στο χώρο της ΔΕΘ γύρω στις 9.30 το πρωί και μισή ώρα αργότερα ξεκίνησε την περιήγησή του.

Ξαφνικά και ενώ είχε επισκεφθεί μόλις ένα– δυο stands στο περίπτερο 15 κάνει "μεταβολή" και φεύγει αφήνοντας σύξυλο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που τον περίμενε εν χορδαίς και οργάνοις στο περίπτερο της Περιφέρειάς "του".

Χορευτικά συγκροτήματα, βιβλία για τη Μακεδονία και μια ασημένια προτομή του Μ. Αλέξανδρου η οποία έφερε στη θέση του δωρητή τον τίτλο "Παναγιώτης Ψωμιάδης, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας" ήταν τα βασισκά στοιχεία του σκηνικού υποδοχής που είχε στήσει ο κ. Ψωμιάδης.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά επιχείρησαν να αποδώσουν την άρον - άρον ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο ότι ο αρχηγός της ΝΔ ήθελε να ρίξει μια τελευταία ματιά στην βραδυνή ομιλία του.

Αυτή, κατά πληροφορίες, ήταν και η αιτιολογία που άκουσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από τον Ακη Γεροντόπουλο ο οποίος έσπευσε να κατευνάσει τον ιδιαίτερα εκνευρισμένο εν αργία περιφερειάρχη.

Γραφείο Εθνους, Θεσσαλονίκη

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top