VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Βενιζέλος προς τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ: «Να περιφρουρήσουμε τη φυσιογνωμία μας»

«Συντονιστείτε, συνεργαστείτε και δουλέψτε», ήταν το τρίπτυχο της συζήτησης που είχε χθες ο Βαγγέλης Βενιζέλος με τους υπουργούς και γενικούς γραμματείς του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο σύσκεψης για τον καλύτερο συντονισμό κόμματος και κυβέρνησης.
«Η προσπάθεια στην οποία συμμετέχουμε δεν είναι κατοστάρι, αλλά μαραθώνιος που χρειάζεται την καλύτερη συνεργασία όλων», είπε ο κ. Βενιζέλος στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και στους γενικούς γραμματείς των υπουργείων, ενώ έδωσε έμφαση στο στίγμα που πρέπει να αφήσει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση:
«Εχουμε τη δική μας φυσιογνωμία και την περιφρουρούμε», είπε απευθυνόμενος στα στελέχη ζητώντας από αυτά να μην αιφνιδιάζουν το κόμμα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα με τις αποφάσεις τους. «Δεν πρέπει να αιφνιδιάζουμε. Αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους. Και η Κοινοβουλευτική Ομάδα και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ενήμεροι για το έργο που παράγεται στα υπουργεία», ήταν το μήνυμα του προέδρου του κόμματος προς τα στελέχη.
Ως εκ τούτου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους υπουργούς και υφυπουργούς να βρίσκονται σε ευθεία επικοινωνία με τον νέο εκπρόσωπο Τύπου Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον γραμματέα Επικοινωνίας Δημήτρη Καρύδη για βοήθεια σε επικοινωνιακά θέματα.
Επίσης, ανακοίνωσε ότι τα μέλη της κυβέρνησης και οι γενικοί γραμματείς που έχει υποδείξει το ΠΑΣΟΚ οφείλουν να συνεργάζονται με τη Γραμματεία Παρακολούθησης Κυβερνητικού Εργου, την οποία αποτελούν οι Χρήστος Πρωτόπαπας, Γιώργος Κουτρουμάνης και Κυριάκος Πιερρακάκης από τη Μονάδα Παραγωγής Πολιτικής.
Από τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα αρχίσει θεματικές συναντήσεις (ανά υπουργείο) με στόχο την καλύτερη λειτουργία της κυβέρνησης. Επίσης σε συνεργασία με τον γραμματέα του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα και τους νέους τομείς ευθύνης στο κόμμα.
«Θέλουμε η κυβέρνηση να πετύχει για να πετύχει η χώρα και να δικαιωθούν οι προσπάθειές μας και οι θυσίες των πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά.
*tanea.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top