VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Έκκληση για βοήθεια κάνει η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου

Την έμπρακτη βοήθεια του κόσμου ζητάει η παγκοσμίου φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, καθώς η δίδυμη αδερφή της τραυματίστηκε βαριά πριν λίγες ημέρες σε τροχαίο λίγο έξω από το Κιλκίς και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Η παγκοσμίου φήμης σοπράνο και ο σύζυγός της Θεόδωρος Ορφανίδης κάνουν έκκληση για βοήθεια μέσω της σελίδας τους στο Facebook, διότι διαπίστωσαν ότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη σε νοσοκομειακό υλικό.
"Παράκληση σε όλους τους φίλους μας.
Παρακαλούμε αντί για λουλούδια και γλυκά για την Μαρία, κάντε δωρεά τα ακόλουθα υλικά τα οποία και απολείπουν από την Νευροχειρουργική Κλινική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Γάζες Fucidin
Γάντια μιάς Χρήσης
Υποσέντονα
Πάνες για Ενήλικες ( Μεγάλο Μέγεθος)
Χαρτοβάμβακα
Χαρτί Κουζίνας
Μάσκες με λάστιχο
Στείλτε τα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης -
Νευροχειρουργική Κλινική, με την ένδειξη / Φίλοι της Μαρίας Θεοδωρίδου.
Σας ευχαριστούμε θερμά,
Σόνια - Θεόδωρος"
Το τροχαίο συνέβη όταν οι δύο αδελφές ξεκίνησαν με το αυτοκίνητό τους από τη Βέροια με προορισμό το Κιλκίς, όπου η Σόνια Θεοδωρίδου θα εμφανιζόταν σε μια συναυλία στο θέατρο Λόφου, με μαέστρο τον σύζυγό της Θεόδωρο Ορφανίδη.
"Ήταν γύρω στις 12.30 της περασμένης Τρίτης όταν εκεί που οδηγούσα, λίγο πριν φτάσουμε στο Κιλκίς, είδα ξαφνικά μπροστά μου ένα μεγάλο κόκκινο φορτηγό να έρχεται κατά πάνω μας". είπε η Σόνια Θεοδωρίδου στην Espresso. "Ο οδηγός του πήγαινε αντίθετα στον δρόμο, με αποτέλεσμα να προσπαθήσω να κάνω τα πάντα ώστε να το αποφύγω. Έκανα κάποιους ελιγμούς γιατί έβλεπα το κακό που θα συνέβαινε. Τελικά αποφάσισα να βγάλω το αυτοκίνητο εκτός δρόμου για να σωθούμε, αφού διαφορετικά ούτε κι εγώ ξέρω τι μπορούσε να είχε συμβεί".
"Δυστυχώς η αδελφή μου έσπασε τον αυχένα της, ενώ έχει πάθει και θλάση στους πνεύμονες. Η κατάστασή της είναι πάρα πολύ κρίσιμη και σοβαρή και όλοι ελπίζουμε σε ένα θαύμα", κατέληξε η διάσημη σοπράνο
http://www.nooz.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top