VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Κάθε μήνα η πληρωμή των εισφορών στον ΟΑΕΕ


Κάθε μήνα η πληρωμή των εισφορών στον ΟΑΕΕΜέτρα αύξησης εσόδων για αποφυγή περικοπών στις συντάξεις

Τρεις τροπολογίες για τον ΟΑΕΕ με στόχο την ενίσχυση των εσόδων του Οργανισμού θα συνοδεύουν το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας, το οποίο, εκτός απροόπτου, αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή αύριο στη Βουλή.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», με στόχο τη διεύρυνση της ασφαλιστικής βάσης του Οργανισμού και την ενίσχυση των εσόδων του προβλέπεται η θέσπιση μηνιαίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών και όχι ανά δίμηνο όπως ισχύει σήμερα.

Με άλλη τροπολογία προβλέπεται η ένταξη στο ΟΑΕΕ των νέων ασφαλισμένων σε περιοχές με λιγότερους από 2.000 κατοίκους εφόσον ασκούν δραστηριότητα η οποία υπάγεται στον Οργανισμό αλλά έχουν εξαιρεθεί με τους ισχύοντες νόμους. Με την νέα ρύθμιση θα υποχρεούνται να ασφαλιστούν στον ΟΑΕΕ μόνο οι νέοι και όχι οι παλαιοί ασφαλισμένοι για τους οποίους δεν μεταβάλλεται το καθεστώς ασφάλισης.

Επίσης, στην υποχρεωτική ασφάλιση του ΟΑΕΕ υπάγονται όσοι ασκούν σχετική με τη δραστηριότητα ασφάλισης στον φορέα, αλλά δεν υποχρεούνται να ασφαλίζονται σε αυτόν λόγω της περιστασιακής και για μικρό χρονικό διάστημα ασφάλισης στο ΙΚΑ. Στο εξής, αυτή η κατηγορία θα μπορεί να εξαιρεθεί από τον ΟΑΕΕ μόνο εάν έχει πλήρη χρόνο ασφάλισης στο ΙΚΑ.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top