VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση»


«Τιμή» για τον Σταμάτη Γαρδέλη η συμμετοχή στο «Δια ταύτα»

«Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση» Ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ που γίνεται στόχος δύο... υπέργηρων ληστών γένους θηλυκού θα υποδυθεί ο Σταμάτης Γαρδέλης στο επόμενο επεισόδιο του «Δια ταύτα» , που προβάλλεται την Τετάρτη στις 21:00 στον Alpha.

Οι δύο... λησταρχίνες είναι η Έφη Παπαθεοδώρου και η Βίλμα Τσακίρη, τις οποίες ο Γαρδέλης πιάνει επ' αυτοφώρω και οδηγεί στην Αστυνομία και εν συνεχεία στο δικαστήριο.

«Δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ με τον κ. Λαζόπουλος, καταρχήν είναι μεγάλη μου τιμή που με επέλεξε για να κάνω αυτό το ρόλο. Είμαι θαυμαστής του Λάκη. Τον βλέπω, γελάω με αυτό το καταλυτικό του χιούμορ και είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Στα γυρίσματα περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Εκμαίευσε από όλους μας πολλά πράγματα. Αλλιώς είχα σκεφτεί το ρόλο αλλιώς τελικά έγινε», είπε ο ηθοποιός στον «Ελεύθερο Τύπο».

Εξομολογήθηκε επίσης πως θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχω να δώσω πράγματα, είμαι ζωντανός ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει γίνει καμία τηλεοπτική πρόταση. Παρακολουθώ ωστόσο τηλεόραση και η αγαπημένη μου σειρά είναι το 'Κάτω Παρτάλι'. Γελάω πάρα πολύ, μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το σουρεαλιστικό του χιούμορ. Όπως επίσης και το 'Μην αρχίζει τη μουρμούρα' στον Alpha, είναι πολύ ωραία σειρά με πολύ ωραίες ερμηνείες».
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top