VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Νέα διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες από τον Γεωργοκτηνοτροφικό Συνεταιρισμό «Αλιάκμων»

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
Η ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, από τις 9:00 έως και τις 14:00.
ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ:
ΑΛΕΥΡΙ: Αλευροβιομηχανία Τυρνάβου, αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0,50/κιλό για την συσκευασία των 25 κιλών και 0,52/κιλό για την συσκευασία των 10κιλών κ.α.
ΡΥΖΙ: Χαλάστρας, Καρολίνα 1€ /κιλό, γλασέ 0,90€/κιλό, νυχάκι 0,80€/κιλό κ.α.
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: Μεσσήνης, εξαιρετικά παρθένο, 16,50€ /5λιτρό.
ΜΕΛΙ: από παραγωγούς της Κοζάνης 18€ /3κιλό.
ΦΕΤΑ: Γρεβενών, σε συσκευασία κιλού προς 6,5€.
ΦΑΚΕΣ:παραγωγών της ευρύτερης περιοχής 1,50€/ κιλό.
ΦΑΣΟΛΙΑ: Καστοριάς & Πρεσπών, Ψιλά & Γίγαντες 2,5 € & 3€ /κιλό.
ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ:Χαλκιδικής,  χύμα 2€ & 2,50€/κιλό. ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ:. Χύμα 3€/κιλό, Συσκευασμένες σε άλμη-ξύδι-εξτρα παρθένο ελαιόλαδο 3€/1400γρ καθαρό βάρος.
ΠΑΤΑΤΕΣ: από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης, 0,50/κιλό.
ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ:0,30/κιλό.
ΕΙΔΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ:  ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΧΑΡΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ.
ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ:Ρεβίθια, Αγρια χόρτα, Γλυκά του κουταλιού, Μαρμελάδες και Λικέρ, Τσίπουρο, Σκόρδα.
Οι παραγγελίες  δίνονται ηλεκτρονικά στο geoktinotrofoi@gmail.com& τηλεφωνικά στο 2461354334– 6985739054 από τις 9:00 έως τις 14:00.                     
ΧΩΡΙΣ    ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top