VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Σημαντικό κύτταρο της Δημοκρατίας ο περιφερειακός Τύπος»


Σε συνέδριο για τα ΜΜΕ βρέθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου

Η κρίση χτύπησε ιδιαίτερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς οδήγησε σχεδόν αμέσως στη μείωση της διαφημιστικής δαπάνης τόσο της κρατικής όσο και της ιδιωτικής», τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου «για την αναβάθμιση του περιφερειακού, τοπικού Τύπου», ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κ. Κεδίκογλου πρόσθεσε, ότι στις δυσμενείς αυτές συνέπειες προστέθηκαν και απώλειες προνομίων που ήσαν αποτέλεσμα των αναγκαίων οικονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί, όπως η ταχυδρομική ατέλεια.

Ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργό, χαρακτήρισε τον περιφερειακό Τύπο «σημαντικό κύτταρο της Δημοκρατίας» τάχθηκε υπέρ της αλλαγής του σημερινού νομοθετικού πλαισίου. Για το σκοπό αυτό, πρότεινε τη δημιουργία επιτροπής με τη συμμετοχή όλων των φορέων.

Εισηγήθηκε επίσης τη δημιουργία, σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης, ειδικών αναπτυξιακών προγραμμάτων για τις εφημερίδες.

Αναφέρθηκε, τέλος, στη συμβολή του τοπικού Τύπου στην περιφερειακή ανάπτυξη επισημαίνοντας ότι μπορεί να αναλάβει την προβολή συγκριτικών τοπικών πλεονεκτημάτων για την προσέλκυση επενδυτών, ή προγραμμάτων που απευθύνονται στις περιφέρειες όπως είναι τα προγράμματα των νέων αγροτών.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top