VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Ήμουν αλκοολική με τα ψώνια»


Η Κάτια Νικολαΐδου για τις σπατάλες της σε ρούχα και αξεσουάρ

«Ήμουν αλκοολική με τα ψώνια» Για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με την κρίση μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κάτια Νικολαΐδου η οποία και αποκάλυψε πως υπήρξε «αλκοολική» με τα ψώνια.

«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία επτά χρόνια -γιατί σε εμάς η κρίση ξεκίνησε νωρίτερα- έχω μπει σε έναν άλλο τρόπο ζωής. Μέχρι τότε ήμουν πολύ σπάταλη. Μπορεί να μην πέρασαν ποτέ πολλά χρήματα από τα χέρια μου, αλλά αυτά που έβγαζα από τη δουλειά μου τα ξόδευα, χωρίς να σκέφτομαι τι θα κάνω αύριο. Ήμουν «αλκοολική» με τα ψώνια», εξομολογείται η Κάτια Νικολαΐδου στο «ΟΚ» και συνεχίζει:

«Δεν το σκεφτόμουν καθόλου αν ήθελα να δώσω ένα σεβαστό ποσό για να αποκτήσω ένα ρούχο ή ένα ζευγάρι παπούτσια που μου άρεσαν. Έχω δώσει 2.500 ευρώ για να αγοράσω μία συλλεκτική τσάντα που είχα ερωτευτεί, την οποία δεν κρατάω πια, γιατί ντρέπομαι φοβερά για τη σπατάλη που είχα κάνει. Την έχω στην ντουλάπα, τη βλέπω και σκέφτομαι ότι δεν άξιζε να δουλεύω τόσους μήνες για να μπορώ να την πάρω. Τώρα δεν πρόκειται να δώσω περισσότερα από 100 ευρώ για τσάντα. Αλλά και για παπούτσια έχω δώσει τρελά λεφτά. Θυμάμαι, μία φορά που δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση πήγα ταξίδι στο Λονδίνο και ξόδεψα 1.200 ευρώ, αυτό ήταν όλο το συνάλλαγμα που είχα πάρει μαζί μου, για να αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια. Ευτυχώς, τον τελευταίο χρόνο έχω ανοίξει μία μπουτίκ στη Νέα Σμύρνη, το Ανώνυμο, και έτσι την τρέλα που έχω με τα ρούχα και τα αξεσουάρ την εκτονώνω εκεί», αποκαλύπτει στο περιοδικό.

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top