VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Δημοτική Κίνηση – Κοζάνη Τόπος να ζεις: Ένας χρόνος από την εκλογική νίκη


Χθες έκλεισε ένας χρόνος από το βράδυ της Κυριακής 25 Μαΐου 2014, όταν μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στη σύγχρονη πολιτική μας ιστορία συνέβη στον Δήμο Κοζάνης.
Μία εκλογική μάχη, η έκβαση της οποίας για πολλούς ήταν προκαθορισμένη, εξελίχθηκε ¨απρόσμενα¨ σε μια εντυπωσιακή νίκη της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις».
dimotiki_kinisi_kozani_topos_na_zeisΤο αποτέλεσμα μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς, αλλά δεν ήμασταν λίγοι και αυτοί που απ΄ την αρχή πιστεύαμε πως χαμένες είναι μόνο οι μάχες που δεν δίνονται ποτέ. Έτσι, οργανωμένα, συλλογικά, δημοκρατικά, με στήριγμα αρχές, αξίες, τόλμη και πολλή δουλειά καταφέραμε να πείσουμε τους πολίτες του δήμου μας να αγκαλιάσουν το νέο και το διαφορετικό που κόμιζε η Δημοτική Κίνηση με τον ερχομό της και να της εμπιστευθούν τη διοίκηση του Δήμου για τα επόμενα 5 χρόνια. Το αποτέλεσμα αυτό εντυπωσίασε πολλούς, αφού δεν ακολουθήθηκε η πεπατημένη των κομματικών, προσωποπαγών παρατάξεων, αλλά επιλέχθηκε η αυτονομία και η πολυσυλλεκτικότητα, κάτι που αποτελεί πλέον υπόδειγμα ανεξάρτητης συλλογικής δράσης για πολλές αντίστοιχες κινήσεις πολιτών.
Η Δημοτική Αρχή από την ανάληψη της διοίκησης εργάζεται, κάτω από αντίξοες συνθήκες, στοχεύοντας τον οικονομικό εξορθολογισμό και τον λειτουργικό εκσυγχρονισμό του Δήμου Κοζάνης, οργανωμένα και χωρίς κραυγές, έτσι ώστε να ακολουθήσει η ¨επανασύσταση¨ του Δήμου βασισμένη στην αξιοκρατία, στη διαφάνεια, στην κοινωνική λογοδοσία και άλλες αξιακές αρχές που περιέχονται στα κείμενα και τις διακηρύξεις μας.
Στόχος μας τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές δεν είναι η προσκόλληση στην εξουσία με εύκολες αποφάσεις, ενδεχομένως ψηφοθηρικές και λαϊκίστικες, αλλά η αλλαγή του αυτοδιοικητικού πολιτικού υποδείγματος και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα κοινά, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη και την αναμόρφωση του Δήμου μας για το παρόν και το μέλλον.
Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» μένοντας αυτόνομη, ζωντανή και παρούσα συνεπικουρεί το έργο του Δήμου, επισημαίνει ενδεχόμενα λάθη και παραλείψεις και βοηθάει με κάθε τρόπο έτσι ώστε να υπάρχει η κατάλληλη ώσμωση μεταξύ της κοινωνίας και της Δημοτικής αρχής, ο πολίτης να νιώσει συμμέτοχος στη διοίκηση του Δήμου και το προεκλογικό μας πρόγραμμα να αποτελέσει τη βάση για τον νέο Δήμο Κοζάνης που όλοι οραματιζόμαστε.
Η Συντονιστική Επιτροπή
Της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top