VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Ο κόσμος που μας περιβάλλει…Η ομορφιά και η φθορά του»


ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο πλαίσιο των δράσεων του Δικτύου Ελληνικών Πράσινων Πόλεων
«Ο κόσμος που μας περιβάλλει… Η ομορφιά και η φθορά του»

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ο κόσμος που μας περιβάλλει… Η ομορφιά και η φθορά του» διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης μαζί με το Δίκτυο Ελληνικών Πράσινων Πόλεων (ΔΕΠΠ), στην Προεδρία του οποίου είναι η Κοζάνη. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Περιβάλλοντος της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος του Δήμου.
Layout 1Πρόκειται για μια έκθεση που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, αρχίζοντας το ταξίδι της από την Κοζάνη. Συμμετέχουν σ’ αυτήν 7 από τις 9 πόλεις του Δικτύου. Φωτογράφοι από την Κοζάνη, την Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα, την Αλεξανδρούπολη, την Κέρκυρα, τον Βόλο και τα Ιωάννινα, παρουσιάζουν εικόνες του τόπου τους και περιγράφουν φωτογραφικά τον κόσμο που τους περιβάλλει. Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί μία κοινή δράση του Δικτύου Πράσινων Πόλεων με στόχο την ανάδειξη της ομορφιάς του περιβάλλοντος κάθε τόπου, αλλά και την ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα της καταστροφής του.
Οι φωτογράφοι που «εκπροσωπούν» την Κοζάνη στην συγκεκριμένη έκθεση, είναι: Βρεττάκος Αλέξανδρος, Λαμπριανίδης Χρήστος, Λατσκούλης Κώστας, Δάλλης Γρηγόρης, Δαζάνης Σάκης, Σιώζος Θάνος, Τσολάκης Αποστόλης, Κουτούλας Νίκος, Λάμπρου Δημήτρης, Πάπιστας Νίκος.
Η έκθεση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης. Θα διαρκέσει από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 7 Ιουνίου και θα λειτουργεί τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Ιουνίου, ώρα 8 μ.μ.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top