VIDEO:LIVE-AVLES.TV

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας


Μετά το πέρας της 7ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης «EGNATIA EXPO», νιώθουμε την ανάγκη να απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας  εκ μέρους του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, σε όλους τους φανερούς, και αφανείς συντελεστές στη φετινή διοργάνωση.
Ευχαριστούμε εν πρώτοις όλους τους συναδέλφους, εμπόρους και επιχειρηματίες, που συμμετείχαν στην Έκθεση, τίμησαν με την παρουσία τους το θεσμό, στήριξαν με τη  συμμετοχή τους τη διοργάνωση, και στάθηκαν στο πλευρό της νέας Διοίκησης του Συλλόγου μας στην προσπάθεια για ανανέωση.
Ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία που είχαμε, αλλά και για την ηθική και υλική βοήθεια που παρείχε τη Διοίκηση του ΕΒΕ ΠΕ Κοζάνης που ήταν δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, αλλά και της προετοιμασίας αυτής.
egnatia expo logoΕυχαριστούμε για την άοκνη υποστήριξη της την Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, η οποία βρίσκεται συμπαραστάτης σε όλες τις ανάλογες προσπάθειες συναδέλφων και συλλόγων σε όλη την Επικράτεια.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ, ενεργειακού πυλώνα της Χώρας, η οποία βρίσκεται δίπλα σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή.
Ευχαριστούμε τη ΔΕΘ HELEXPO για την τεχνογνωσία που μας παρείχε, την υποστήριξη και βοήθεια εν γένει σε όλα τα επίπεδα που χρειάστηκε.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Εορδαίας και προσωπικά τον Δήμαρχο Σάββα Ζαμανίδη, για την ηθική και υλική βοήθεια που παρείχε στον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης της Πτολεμαΐδας.
Ευχαριστούμε την Διοίκηση των Αστικών ΚΤΕΛ Πτολεμαΐδας, για τη δωρεάν μεταφορά των χιλιάδων επισκεπτών στο χώρο της Έκθεσης.
Ευχαριστούμε τις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ για τη φιλοξενία και την δωρεάν παραχώρηση των υποδομών.
Ευχαριστούμε την ανάδοχο εταιρεία EXPOCOM του Σοφοκλή Μποτονάκη για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΘΕΣΕΩΝ του Μιχάλη Μακαρίου για την τεχνική υποστήριξη.
Τέλος, περιμένουμε να σας έχουμε διαρκώς κοντά μας, στα επόμενα βήματα, στα πλαίσια της συνέχισης της διαρκούς μας προσπάθειας για καινοτομία, εξωστρέφεια και επιχειρηματική ανάπτυξη.
Ο απολογισμός της Έκθεσης κρίνεται θετικός, από γενική ομολογία εκθετών και επισκεπτών, έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα που από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να συνεχιστεί, με γνώμονα την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της περιοχής.

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γεώργιος Ηλιόπουλος                                                                                             Χριστίνα Μπανιά
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top