VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Πλήρης ο αιφνιδιασμός των δανειστών - Απειλούν να κλείσουν τις τράπεζες και να "στραγγίξουν" την ρευστότητα

Πλήρης ήταν ο αιφνιδιασμός των δανειστών στην απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να προσφύγει στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού για να αποφασίσει ναι ή όχι στην συμφωνία που προτείνουν.
Ενώ αυτή αυτή την στιγμή υπάρχει κινητοποίηση στην ΕΚΤ για να διερευνηθούν οι συνέπειες της ενέργειας αυτής στο τραπεζικό σύστημα τόσο της χώρας μας όσο και της Ευρώπης (προγραμματίστηκε ραντεβού και με την ελληνική πλευρά), κύκλοι των Βρυξελλών σε μια πρώτη αντίδραση μιλάνε για "πολιτικό unfair" από τη μεριά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο λένε ότι "Δεν είχε ενημερώσει κανέναν"!
Λες και οι Ευρωπαίοι συνήθιζαν να ενημερώνουν όταν προχωρούσαν σε μονομερείς ενέργειες σε βάρος της χώρας.
Θέτουν και ένα ζήτημα εξακολούθησης παροχής ρευστότητας από το ΕΚΤ καθώς θεωρούν ότι το πρόγραμμα τελείωσε και υπάρχει πρόβλημα νομικής εξουσιοδότησης της ΕΚΤ και του Κεντρικού Τραπεζίτη Μάριο Ντράγκι για το κατά πόσο μπορεί να δράσει ως προς την κατεύθυνση υπεράσπισης του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Ελλάδος καθώς δεν δικαιούται βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας να πράξει κάτι τέτοιο αν η χώρα δεν βρίσκεται σε πρόγραμμα.
"Η Δευτέρα θα είναι παραπάνω από κρίσιμη" τονίζει αρμόδια διπλωματική πηγή, αφήνοντας να εννοηθεί πως το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα κλυδωνιστεί λόγω της πίεσης που θα υπάρξει.
Αυτή η διαπίστωση βέβαια έχει να κάνει και με την αντίδραση των αγορών για την οποία αναμένεται να υπάρξει έκτακτη συζήτηση σε ανώτερο ευρωπαϊκό επίπεδο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top