VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Μήνυμα του Μιχάλη Παπαδόπουλου για τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις


     Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των ονομάτων των εισακτέων στα Ανώτατα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σ’ όλους τους τελειόφοιτους για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν. Αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης, αγώνα για μια θέση στην Τριτοβάθμια  εκπαίδευση.
papadopoulosmixalis  Στο σημαντικό αυτό κύκλο της ζωής τους εύχομαι να πάρουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και τις γνώσεις για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και προσωπική ανέλιξη.
   Συγχαρητήρια, αξίζουν παράλληλα, στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς των μαθητών, που με την ολοκληρωμένη διδασκαλία και τη συνεχή στήριξή τους αντίστοιχα συνέβαλλαν καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου των παιδιών τους.
  Συγχαίρω επίσης για την προσπάθειά τους, όλους εκείνους   που δεν κατάφεραν να εισαχθούν φέτος στην πανεπιστημιακή ή τεχνολογική κοινότητα. Η κατάκτηση των  υψηλών στόχων, πρέπει να είναι το κίνητρο που θα τους βοηθήσει ώστε να προσπαθήσουν ξανά, για να πετύχουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν.
  Εμείς θα προσπαθησουμε να διασφαλίσουμε ώστε οι σπουδές τους να γίνουν ακόμα πιο άρτιες και η επαγγελματική αποκατάστασή τους όπως αρμόζει σε μια Ευρωπαϊκή χώρα, όπως είναι η Ελλάδα.
                                              Μιχάλης Παπαδόπουλος
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top