VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«FeelSafe» για ασφαλέστερο ηλεκτρονικό εμπόριο

Την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων «FeelSafe», με κεντρική θεματολογία το ηλεκτρονικό εμπόριο, μέσω ασφαλούς χρήσεως πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, θα παρουσιάσει η Ελληνική Αστυνομία σε ειδικό περίπτερο, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2015.
Η πλατφόρμα «FeelSafe» υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, με στόχο την από κοινού μελέτη των θεμάτων που προκύπτουν για το εμπόριο και τους καταναλωτές, από τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και την ενημέρωση για τους διαδικτυακούς κινδύνους και την ασφαλή χρήση καρτών, όπως τονίστηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
FEELSAFEΣτο πλαίσιο αυτό υλοποιήθηκε η ιστοσελίδα www.cyberalert.gr/feelsafe αλλά και η πρωτοποριακή εφαρμογή για iOS και Android «FeelSafe», οι οποίες θα αποτελέσουν βασικό βήμα ενημέρωσης των καταναλωτών αλλά και των μελών της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, αφού το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών, χρησιμοποιεί «έξυπνα» κινητά στην καθημερινότητά του. Στην πλατφόρμα αυτή θα παρουσιάζονται με άμεσο τρόπο οδηγίες για την αποφυγή ηλεκτρονικών απατών ανά κατηγορία.
«Η δράση αυτή μας δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε στην πράξη ότι η Αστυνομία έχει κοινωνικό πρόσωπο και ξέρει να συμβάλλει στη διαχείριση της κρίσης. Οι δομές Πολιτείας - αγοράς συνεργάζονται για το δημόσιο καλό», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ενώ πρόσθεσε: «Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την ασφάλεια των συναλλαγών. Η ασφάλεια του δικαίου είναι η βάση της ανάπτυξης. Δεν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση, εάν δεν εκσυγχρονιστείς. Πρώτα πρέπει να κάνεις σοβαρό κράτος και μετά να δώσεις ιδεολογικό και πολιτικό χαρακτήρα. Νομίζω, ότι θα πετύχει αυτή η δράση και θα τραβήξει το ενδιαφέρον επιχειρήσεων και καταναλωτών, στη Θεσσαλονίκη».
Ο διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης, επισήμανε ότι η πλατφόρμα «FeelSafe», ήρθε την κατάλληλη στιγμή, ενώ ανέφερε: «Όταν έχεις 6 δις ευρώ συναλλαγές και 9 δισ. μη πληρωμένο ΦΠΑ, σου δίνει τη δύναμη να χτυπήσεις τη φοροδιαφυγή και τα χρήματα να πηγαίνουν στο ταμείο του κράτους».
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top