VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ατόμων Με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Εορδαίας


O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημοσίως όλους, όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της συναυλίας « που θα παει αυτή η βαλιτσα με την Ελεωνορα Ζουγανελη …» την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 στο στάδιο της Πτολεμαΐδας .
kataplakasΚαταρχάς, ευχαριστούμε τα μέλη και τις οικογενειες του συλλόγου μας για την αμέριστη στήριξή τους. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Συναυλίας οφείλεται στο κύρος και τη δυναμική ενός τέτοιου συλλόγου, αλλά και στις συνεχείς προσπάθειες των ανθρώπων του να στηρίξουν και να ενισχύσουν κάθε προσπάθεια. Ευχαριστούμε την Κα Μαρακα βασω προεδρο της πανελληνιας Ομοσπονδιας ΣΚΠ ,την Κα Μαμαλακη Μαρια γενική γραμματέας της Πανελληνίας Ομοσπονδίας ΣΚΠ , την Κα Τζίτζικα Μεροπη Υπευθυνη δημοσιων σχεσεων Πανελληνιας Ομοσπονδιας ΣΚΠ και την Κα Λαφκα Γεωργια πρωην γενικη γραμματεας Πανελληνιας Ομοσπονδιας ΣΚΠ όπως και την Κα.Βερονικα Αποστολιδου προεδρο του Συλλόγου ΣΚΠ Καστοριάς ,τον Κο Παναγιώτη Σεμασιωτη γενικό γραμματέα του συλλόγου ΣΚΠ καστοριας & ειδικο γραμματεα της Πανελληνιας Ομοσπονδιας , τον Κο Μιχάλη Μίγκο προέδρου του  Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το Δ.Σ τον Κο Μαριο Συμεωνιδη και τον Κο Βασιλη Κουτσιανο που παραβρέθηκαν φιλικα στην συναυλια .
Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε το Δήμο Εορδαίας και την Τ.Κ. Βλάστης την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ,ολους τους επιχειρηματίες της Πτολεμαιδας , οι οποίοι με τη υποστήριξη τους στήριξαν την συναυλία και εκτός των άλλων ,συγκεκριμένα τα καταστήματα ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε. Ηλεκτρικά Είδη | Έπιπλα | Έπιπλα Κουζίνας, σουπερ μάρκετ ΕΠΕ & CENTRO , το ξενοδοχείο ΙΩΑΝΝΟΥ για τη ζεστή του φιλοξενία σε συντελεστές της συναυλίας ,τα σημεία προπώλησης RIFUGIOΔΙΦΩΝΟ , την καφετέρια COFFEE BROWN για τους καφεδες , TARENIDIS φροντηστηρια Αγγλικων , ΙΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Στράτος Εμανουηλιδης & Θεοχαράκος Χάρης ,ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Π. καβα ποτων ,τους ραδιοφωνικους σταθμους ΕΡΑ – ΠΑΝΟΡΑΜΑ -ΛΕΧΟΒΟ ,τον τηλεοπτικο σταθμο FLASH TV και ολες τις ηλεκτρονικές και έντυπες εφημερίδες .
Ευχαριστουμε θερμα την ΕΔΟΠ- ΕΘΕΛΩΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ για την άμεση στήριξη που μας προσφέρει σε κάθε μας εκδήλωση , προσφέροντας εθελοντική βοήθεια και διάσωση σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ το ΣΔΟΕ για την επιβεβαιωση της νομιμότητας του συλλόγου μας ,μετά από τον έλεγχο που διενεργήθηκε.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το υπέροχο κοινό της Πτολεμαΐδας και όχι μόνο , το οποίο αγκάλιασε την εκδήλωση, μας τίμησε με την παρουσία του και μας στήριξε όπως κάνει πάντα σε κάθε μας εκδήλωση .
Με εκτίμηση
Ο Προεδρος Παχτσαλιδης Μαριος
και το Δ.Σ του συλλογου
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top