VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Κοζάνη: 1o Συνέδριο Εκπαιδευτικών Δ. Μακεδονίας, 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου, ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας


1osinedrioekpaideytikonditikismakedonis
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Επιστημονική Επιτροπή και τα Μέλη Π.Ο.Δ.Π. του Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης φαινομένων σχολικής βίας και εκφοβισμού, τους Σχολικούς Συμβούλους και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει Συνέδριο, με θέμα:
«ΟΙΚΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»
Οι δράσεις του Δικτύου Πρόληψης της σχολικής βίας και του εκφοβισμού
και καλές πρακτικές για την προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων στο Σχολείο
Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Κοζάνης και των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Χρόνος και χώρος διεξαγωγής του Συνεδρίου
Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2016 στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη. Η πρώτη ημέρα εργασιών αφορά τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η δεύτερη τους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Εγγραφές Συνέδρων
  • Στο συνέδριο δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής ούτε για τους εισηγητές ούτε για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Παρακαλούμε για την εγγραφή όλων, εισηγητών και συμμετεχόντων, στην ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας http://dmaked.pde.sch.gr/synedrio2016 για λόγους καλύτερης οργάνωσης του Συνεδρίου.
  • Όσοι Εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να εγγραφούν και την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου.
  • Οι εγγραφές στα Εργαστήρια γίνονται στην ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας http://dmaked.pde.sch.gr/synedrio2016 για λόγους καλύτερης οργάνωσης του Συνεδρίου, αλλά μπορούν να γίνουν και την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου,.
Επικοινωνία
Πληροφορίες: κ. Θεανώ Βλάχου, e-mail: thevlachou@sch.gr
Τέλος, παρακαλούμε τους Διευθυντές Εκπαίδευσης και τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας να μεριμνήσουν, ώστε να λάβουν γνώση των εγκυκλίου ενυπόγραφα όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι αποδέκτες της πρόσκλησης.

Kάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα (Μορφή doc)


Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top