VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ευχές συμπάθειας, παρηγορητικές και αναστάσιμες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου στην κηδεία του Παύλου Γεμενετζίδη αντιδημάρχου Σερβίων-Βελβεντού.


του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα
Ευχές συμπάθειας και παρηγορητικές (συναπτόμενες με τις άλλες τις αναστάσιμες στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού) του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου στην κατά σάρκα οικογένεια του Παύλου Γεμενετζίδη, στην Ενορία Λευκάρων και στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, κατά την εξόδιο ακολουθία του Παύλου Γεμενετζίδη αντιδημάρχου Σερβίων-Βελβεντού, που τελέστηκε (19-4-2016) στον Ιερό Ενοριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λευκάρων, μετέφερε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Αρχιερατικής Περιφέρειας Βελβεντού πρωτοπ. Κωνσταντίνος Κώστας.  
Η μικρή γνωριμία που είχα προσωπικά με τον Παύλο Γεμενετζίδη (σε εκδήλωση του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Βελβεντού για το Ολοκαύτωμα του 1943) μου άφησε αγαθή εικόνα των χαρακτηριστικών του ανθρώπου: ήπιος, ευγενής, άκουγε αυτό που του έλεγα με προσοχή και το μελετούσε. Δε βιαζόταν να απαντήσει.  
Για την προσωπικότητα του αντιδημάρχου Παύλου Γεμενετζίδη, το έργο του στη γενέτειρά του τα Λεύκαρα και στον διοικητικό τομέα του στο Δήμο, τη συνεργασία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, μίλησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζήνων Παπαδημητρίου, ο οποίος διάβασε συγκινημένος την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκδημία του συναδέλφου τους, ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Φώτης Κεχαγιάς.
Καλή ανάσταση Παύλο Γεμενετζή αντιδήμαρχε Σερβίων-Βελβεντού.
π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας
παπαδάσκαλος
19-4-2016
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top