VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ευχαριστήριο του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κοζάνης


Με τη λήξη του σχολικού έτους 2015-2016 αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην πολύ καλή λειτουργία του σχολείου μας .
eeek Ειδικότερα ευχαριστούμε:
1. Τoν Περιφερειακό Διευθυντή κ. Κωνσταντόπουλο Κων/νο, τους Δ/ντές Δ/θμιας και Π/θμιας εκ/σης κ. Βόντσα Βασιλική , κ. Σαββιλωτίδη Κοσμά και κ. Γκαμπούρα Ιωάννη, τους συμβούλους ειδικής αγωγής κ. Μήτσιαλο Βασίλειο και κ. Πατσίδου – Ηλιάδου Μαρίνα, τους συμβούλους γενικής αγωγής , τους υπεύθυνους προγραμμάτων, το ΚΕ.Δ.Δ.Υ Κοζάνης , τα σχολεία της περιοχής και ιδιαίτερα το 9ο και το 12ο Δ.Σ Κοζάνης, τα Μουσικά σχολεία Πτολεμαΐδας και Σιάτιστας καθώς και το Τμήμα Κομμωτικής της ΣΕΚ ΟΑΕΔ Κοζάνης για την άψογη συνεργασία μας.
2. Το Δήμο Κοζάνης και ιδιαίτερα την « Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας» για την παροχή προϊόντων για το εργαστήριο Αυτόνομης Διαβίωσης.
3. Την Τοπική Κοινότητα της Ν. Νικόπολης.
4.Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης
5. Τη Σχολική Επιτροπή.
6. Το Ε.Β.Ε. Κοζάνης.
7. Τους Συλλόγους ΑμεΑ της περιοχής.
8. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Νικόπολης «Αη Γιάννης».
9. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρόκου «Ιωακείμ Λιούλιας», το Φανό «Λάκκους τ’ Μάγγαν», το Δ1 τμήμα του Δ.Σ «Χαρισίου Μεγδάνη» και τη Β ΄τάξη του 2ου Δ.Σ Νέας Ιωνίας Αττικής, τα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αλεξανδρούπολης, Αγίου Δημητρίου Αττικής, Αγρινίου, Πύργου Ηλείας και Χανίων για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα «Με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ οδηγό στην Ελλάδα σεργιανώ» και «Κράτα με να σε κρατώ σ’ έναν κόσμο διαφορετικό»
10. Τις εταιρίες ΠΙΤΕΝΗ, Α. , ΑΦΟΙ, Α.Β.Ε.Ε. και Ζερβανταρίδης Αντώνιος και ΣΙΑ ΟΕ
11. Την «Ένωση Παλαιών Προσκόπων» Κοζάνης
12. Το Κέντρο Πρόληψης ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
13. Τα αρτοποιεία «Γεωργάκας» και «Μαρκόπουλος» στην Κοζάνη και «Κύρινας Απόστολος» στον Κρόκο Κοζάνης , τα Ζαχαροπλαστεία «Γαρδένια», «Κυψέλη» στην Κοζάνη, «Ρωξάνη» στην Κοζάνη και στα Κοίλα Κοζάνης και την ταβέρνα «Ζήνος» στην Κοζάνη.
14. Τα καταστήματα αθλητικών ειδών «FASSAS STORE» και «SPORT & STYLE» στην Κοζάνη
15. Τους οδηγούς των Μέσων Μετακίνησης των μαθητών/τριών μας και το Πρακτορείο «HERMES TOURS» του κ. Φωτόπουλου.
16. Τον κ. Ευθυμιάδη Θεόδωρο και την κ. Χρύσα Ισαάκ Πετράκη για τις δωρεάν φωτογραφήσεις.
17. Το «Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων» του σχολείου μας καθώς και όλους τους γονείς- κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας.
18. Τους δωρητές και τους χορηγούς μας
καθώς και όλους τους φίλους – υποστηρικτές του σχολείου μας.
Ευχόμαστε σε όλους
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
Η Δ/ντρια
και οι Εκ/κοί του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κοζάνης
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top