VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Φεστιβάλ αναιρέσεις Κοζάνη 2017 | 13-14 Οκτώβρη


κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις φτάνει και στην Κοζάνη στις 13-14 Οκτώβρη, στο χώρο της παλιάς Αποθήκης του ΟΣΕ.
Με κεντρικό σύνθημα «Κάτω η τέχνη σας, κάτω ο έρωτα σας, κάτω το σύστημα σας» επιχειρούμε να γκρεμίσουμε τους πυλώνες αυτού του σάπιου κόσμου και να αναμετρηθούμε με την επαναστατική υπόθεση εντός του ιστορικού μας ορίζοντα.
Με πολιτικές εκδηλώσεις, συζητήσεις και συναυλίες επιχειρούμε να ανοίξουμε κορυφαία πολιτικά ζητήματα και να ψηλαφίσουμε την πολιτική και την τέχνη της ανατροπής!

Το δύσκολο εγχείρημα των Αναιρέσεων και το στήσιμο ενός πολιτικά και οικονομικά ανεξάρτητου φεστιβάλ χωρίς χορηγούς και διαφημίσεις υλοποιείται σε πείσμα των νόμων της αγοράς, των απαγορεύσεων και των επιθέσεων σε κάθε φωνή αντίστασης και αγώνα.

Στόχος μας είναι το Φεστιβάλ Αναιρέσεις να αποτελέσει ένα συλλογικό πολιτιστικό αντιπρόταγμα στην κυρίαρχη κουλτούρα, μια συλλογική ανατρεπτική διαδικασία,προσφέροντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε φτηνές και ποιοτικές εκδηλώσεις, σε χιλιάδες νέες και νέους, καθώς και φτωχούς εργαζόμενες και εργαζόμενους στο επίκεντρο της καπιταλιστικής κρίσης.

Ως προς το πολιτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ:

-Την Παρασκευή 13 Οκτώβρη, ανοίγουμε το ζήτημα της παιδείας, σε μια περίοδο που θα δεχθεί εκ νέου αντιεκπαιδευτική επίθεση από κεφάλαιο-κυβέρνηση-ΕΕ.

-Το Σάββατο 14 Οκτώβρη, συζητάμε για την Οκτωβριανή επανάσταση! Η Οκτωβριανή επανάσταση αποτελεί την πρώτη προσπάθεια οικοδόμησης σοσιαλιστικής κοινωνίας, εγχείρημα το οποίο, με τις αποτυχίες και τις αντιφάσεις του, συγκλόνισε και ακόμη συγκλονίζει τον κόσμο και άνοιξε ένα πρωτόγνωρο δρόμο για την ανθρωπότητα,
Με αφορμή, λοιπόν, τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Οκτωβριανή επανάσταση, συζητάμε από τη σκοπιά των συμπερασμάτων που προκύπτουν από αυτήν, για τις επαναστάσεις της εποχής μας και στην προσπάθεια ψηλάφησης και ανάζητησης μιας σύγχρονης κομμουνιστικής τακτικής και στρατηγικής που να απαντά στο σήμερα.
Όλες οι πολιτικές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 19:00.

Ως προς τις συναυλίες:

1η μέρα

Λόγος Απειλή
Still
Xatzi
ΚΓΘ x INVER08
MIC
after party : DJ INVER08

2η μέρα

Γιώργος Μιχαήλ - Δημήτρης Βαβλιάρας
Ρεμπέτικο συγκρότημα " Η κληματαριά"

Όλες οι συναυλίες ξεκινούν στις 21:00

Διοργάνωση: νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νέο Αριστερό Ρεύμα για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση
Για περισσότερες πληροφορίες:
www.anaireseis.gr, www.nka.gr, www.narnet.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top