VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης


Το Σωματείο μας μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 26, 27 και 28/3/2019 συγκροτήθηκε σε Σώμα στις 4 Απρίλη 2019 και το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τάτσιος Παναγιώτης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λαμπαδάς Αριστείδης
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σιδέρης Γεώργιος
ΤΑΜΙΑΣ: Δεληγιάννης Μιχαήλ
ΕΦΟΡΟΣ: Χριστοδούλου Γεώργιος
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: Τσαμπούρης Θεόδωρος, Μαλούτας Παναγιώτης,Πάσχος Σπύρος
Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία οι: Τάτσιος Παναγιώτης, Δεληγιάννης Μιχαήλ, Παπάς Δημήτριος
Το νέο ΔΣ υπόσχεται ότι θα αγωνιστεί και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις σε συνεργασία με την Ομοσπονδία και την βοήθεια όλων των συνταξιούχων για τα προβλήματα που έχουμε.
Διεκδικούμε ό,τι έχουμε πληρώσει με τη δουλειά και τον αγώνα μιας ζωής.
Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί από την αντιασφαλιστική επίθεση διαρκείας της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Απαιτούμε άμεσες λύσεις στα εξής:
Μπροστά στο Πάσχα να δοθεί άμεσα το δώρο και τα υπόλοιπα δώρα που άδικα μας έχουν αφαιρεθεί.
Να γίνει άμεση αποκατάσταση στις συντάξεις χηρείας στα προηγούμενα επίπεδα. Να μην έχουμε καμία μείωση στο αφορολόγητο.
Να αποδοθούν άμεσα σε όλους τους δικαιούχους χωρίς κανένα προαπαιτούμενο όλες οι παράνομες παρακρατήσεις και τα αναδρομικά τους.
Να προσληφθούν γιατροί, νοσηλευτές στα νοσοκομεία.
Να μην πληρώνουμε τα φάρμακα και κρατήσεις για την Υγεία από τις κύριες και επικουρικές συντάξεις, τα έχουμε πληρώσει.
Αμεση απόδοση σύνταξης για τους συνταξιούχους από το 2015 μέχρι την εφαρμογή του νόμου 4387/16.
Γρήγορη απονομή συντάξεων κύριων, επικουρικών και απόδοση εκκαθαριστικών σημειωμάτων.
Είμαστε στις επάλξεις του αγώνα γιατί γνωρίζουμε ότι οι κατακτήσεις είναι αποτέλεσμα του αγώνα. Τις συντάξεις, την κοινωνική ασφάλιση, τα δώρα, την δημόσια υγεία και το σύνολο των κατακτήσεων του λαού δεν τα έδωσαν τα δικαστήρια, οι αγωγές, οι κυβερνήσεις, κατακτήθηκαν στο καμίνι του αγώνα με σκληρή ταξική πάλη.
Ο,τι αυτό το διάστημα καταφέραμε να αποκρούσουμε, να καθυστερήσουμε, αλλά και να κερδίσουμε, όπως την επιστροφή για την Υγεία, την εισφορά αλληλεγγύης στις επικουρικές συντάξεις, τη μη εφαρμογή της προσωπικής διαφοράς στους παλιούς συνταξιούχους, για τη χηρεία, είναι αποτέλεσμα μιας ασίγαστης αγωνιστικής δράσης των απόμαχων της δουλειάς όλα αυτά τα χρόνια. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.
Θα συνεχίσουμε σταθερά σε αυτόν το δρόμο μαζί με τα παιδιά μας, μέχρι ο πλούτος που παράγουμε να υπηρετήσει τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες.
Επίσης, το νέο ΔΣ καταγγέλλει την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ για τις μαφιόζικες μεθοδεύσεις της με στόχο να στήσει ένα «συνέδριο» – παρωδία με νόθους και εργοδότες και δηλώνει τη συμπαράστασή του στους αντιπροσώπους της ΔΑΣ, καθώς και άλλων συνδικαλιστών που δίνουν τη μάχη για να γίνει ένα συνέδριο με πραγματικούς αντιπροσώπους των εργαζομένων.
Συνδικάτα εργατών – όχι των εργοδοτών.
Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top