VIDEO:LIVE-AVLES.TV

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ




Φίλες και φίλοι,

    Όταν πριν απο λίγες εβδομάδες ξεκίνησα να επικοινωνώ - με κατ' ιδίαν συζητήσεις - στην τοπική κοινωνία την πρόθεση μου να μην κατέλθω ως υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ήλθα αντιμέτωπος με αντιδράσεις που αρχικά με ξάφνιασαν, και σε δεύτερη ανάγνωση, με συγκίνησαν βαθύτατα.  Η έκφραση εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου αλλά κυρίως η πεποίθηση των περισσοτέρων από εσάς ότι τα κίνητρά μου ήταν πάντα ανιδιοτελή, εκπορευόμενα από την παγιωμένη μέσα μου διάθεση προσφοράς, δεν μου άφησαν περιθώριο. Είναι σαφές ότι στην επόμενη ημέρα του Δήμου Σερβίων, όπως αυτή διαμορφώνεται μετά τη διάσπαση και τις σημαντικές αλλαγές που επιφέρει ο Κλεισθένης, οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες, ενεργοί, με διάθεση συνεργασίας και σοφότεροι από τα λάθη του παρελθόντος. 
    Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό《Γέφυρα στο Μέλλον》 με επικεφαλής τον Χρήστο Ελευθερίου είναι το αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης και προβληματισμού, ταυτόχρονα όμως αποτελεί και έκφραση πίστης προς τον Χρήστο, ένα πρόσωπο αποδεδειγμένα έντιμο, καταξιωμένο επαγγελματικά, που δε διστάζει να συνεργαστεί αλλά και να συγκρουστεί όταν το κρίνει απαραίτητο, μα κυρίως έναν άνθρωπο που ζει ανάμεσά  μας και αγαπάει παθολογικά τον τόπο του και κατέρχεται στον αυτοδιοικητικό στίβο εν πλήρει συνειδήσει και όχι γιατί προηγουμένως έχει αποτύχει να εισέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή, όπως άλλοι υποψήφιοι. 
    Σας καλώ λοιπόν να σταθούμε όλοι δίπλα του, στηρίζοντας το συνδυασμό 《Γέφυρα στο Μέλλον》 και δίνοντας του τη δύναμη να οδηγήσει το Δήμο μας εκεί που του αρμόζει. 

Live-Avlesinfo.blogspot.com
Live-Avles : Ρεπορτάζ! - Γεγονότα! - Επικαιρότητα! >> Διαβάστε περισσότερα... Live-Avles : Σπορά σκληρού Σιταριού 2016 στα Σέρβια (Video www.Live-Avles.tv) ...

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top